2013-06-20 13:31:02
Φωτογραφία για Πάτρα: O αρμόδιος Αντιδήμαρχος ζητά από την ΕΛ.ΑΣ. να απομακρύνει τους Ρομά από την Πλαζ
Με επιστολή του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο Κ. Κυριακόπουλο, την οποία κοινοποιεί και στον Προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας, ο Δημαρχεύων, Γιώργος Σιγαλός, αναφέρει το πρόβλημα που εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στην πλαζ και στο πρώην κάμπινγκ και το οποίο καταγγέλλουν και πολλοί λουόμενοι, με την αυθαίρετη κατασκήνωση Ρομά στους συγκεκριμένους χώρους.

Ο κ. Σιγαλός έχοντας συνεννοηθεί με την Κτηματική Υπηρεσία, παρακαλεί να προβεί η Αστυνομία σε άμεσες ενέργειες για την απομάκρυνση των αυθαίρετων καταλυμάτων.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες στον χώρο της πλαζ και στο πρώην camping, (συγκεκριμένα στον αιγιαλό και την παραλία) ΡΟΜΑ έχουν εγκατασταθεί αυθαίρετα με σκηνές, τροχοβίλες κλπ δημιουργώντας πληθώρα προβλημάτων εξαιτίας τόσο της παραβατικής τους συμπεριφοράς όσο και της μη τήρησης των συνθηκών υγιεινής.

Κατόπιν συνεννοήσεώς μας με την Κτηματική Υπηρεσία, παρακαλούμε όπως προβείτε στις άμεσες ενέργειές σας, για την απομάκρυνση των παραπάνω αυθαίρετα εγκατασταθέντων ΡΟΜΑ από τους προαναφερόμενους χώρους, προκειμένου να αποδοθούν και να είναι ελεύθερα προσβάσιμοι στους λουόμενους δημότες».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ