2013-06-20 14:25:03
Φωτογραφία για ΛΑΟΣ: Εδώ ο κόσμος χάνεται...
Εδώ ο κόσμος χάνεται και εδώ και 10 μέρες το μόνο που απασχολεί τους πολιτικούς μας και τα ΜΜΕ είναι η ΕΡΤ και οι 2656 απολυμένοι της ΕΡΤ. Από την ημέρα που η κυβέρνηση τελείως αψυχολόγητα και αδικαιολόγητα έκλεισε την ΕΡΤ πέρασαν 10 μέρες. Σ' αυτό το χρονικό διάστημα με μέσο όρο που υπολογίζεται σε 700 άτομα ανά ημέρα , έχασαν την δουλεία τους 7000 Έλληνες. Γι αυτούς ποιος διαδήλωσε ;

Ποιος έκανε απεργία; Ποιος ενδιαφέρθηκε ; Για τους 1.500.000 ανέργους απείλησε κανένας να ρίξει την κυβέρνηση; Για την ακρίβεια, για τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, για την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων ποιος απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση; Κανείς ! Όμως για τους 2656 εργαζόμενους στην, κατά γενική ομολογία, αμαρτωλή και διεφθαρμένη ΕΡΤ που όμως είναι φανατικοί πελάτες των κομμάτων του κατεστημένου, απειλούν , σ' αυτήν την κρίσιμη για την Ελλάδα χρονική περίοδο, να οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές. Πάνω απ' όλα η εκλογική πελατεία , το κομματικό ρουσφέτι το πελατειακό κράτος . Μην το αγγίζετε !

Αυτοί είναι οι ανίκανοι και άχρηστοι πολιτικοί της σημερινής Ελλάδας. Και δεν αλλάζουν ! Ποτέ και με τίποτα. Δεν διορθώνονται, δεν βελτιώνονται . Πρέπει να εξοντωθούν και να εξαφανιστούν πολιτικά. Και μαζί τους και όσοι υποκριτές , ψεύτες , πουλημένοι ενημερωτές, που συνειδητά παραπλανούν τον Ελληνικό λαό αποκρύπτοντας την αλήθεια και προβάλλοντας αυτά για τα οποία πληρώνονται να προβάλουν.

Ν.Ε. Φθιώτιδος
lamiastar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ