2013-06-20 14:27:08
Φωτογραφία για ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΑΡΧΗΓΟ» ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Η σειρά του Βασίλη Σπανούλη έφτασε!

Σε ένα μεγαλοπρεπέστατο αφιέρωμα που έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, εξυμνούνται όλες οι προσπάθειες του μεγάλου αρχηγού που βοήθησαν το Θρύλο να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Η Ευρωλίγκα πλέκει το εγκώμιο του "Kill Bill" και γράφει χαρακτηριστικά.

«Ελάχιστοι παίκτες έχουν τόσο μεγάλη σημασία στο να επαναληφθεί η επιτυχία της κατάκτησης μιας δεύτερης σερί Ευρωλίγκας, όσο ο Βασίλης Σπανούλης στον Ολυμπιακό τα δύο τελευταία χρόνια. Όντας ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός των κόκκινων, ο Σπανούλης έγινε φέτος ο δεύτερος παίκτης στη διοργάνωση που κατέκτησε τον τίτλο του MVP της Ευρωλίγκας αλλά και του Final 4. Αφού οδήγησε τους κόκκινους στον τίτλο του 2012 και μετά στο Final 4 του 2013, ο Σπανούλης τα έκανε όλα στο Λονδίνο», αναφέρει το κείμενο και συνεχίζει.

«Τα σουτ του δεν ήταν τόσο εύστοχα στον ημιτελικό, αλλά παρόλα αυτά ο Σπανούλης σημείωσε 8 πόντους, είχε 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 52-69
. Στο παιχνίδι του τίτλου, ο Σπανούλης απλά αγωνιζόταν για 20 λεπτά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το ημίχρονο, όμως, ανέλαβε δράση όπως λίγοι αστέρες στους τελικούς. Αφού ευστόχησε σε τρία συνεχή τρίποντα στις αρχές του τρίτου 10λέπτου, ο Ολυμπιακός δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω. Ο Σπανούλης τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους σε 20 λεπτά, έχοντας 5/7 τρίποντα, με τους κόκκινους να πετούν για τη νίκη και να γίνονται μόλις η δεύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα εδώ και δύο δεκαετίας που υπερασπίζονται τον τίτλο τους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ