2013-06-20 23:02:48
Φωτογραφία για Ραγδαίες εξελίξεις - Νύχτα «θρίλερ» με αφορμή την ΕΡΤ, συσκέψεις σε Μαξίμου, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ...!!!
Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου μία ώρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

 

 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Φώτη Κουβέλη αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου προς τα γραφεία των κομμάτων τους όπου έχουν συγκαλέσει εκτάκτως συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών τους ομάδων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν κληθεί οι υπουργοί της ΝΔ.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ζητήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τη συμμετοχή του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους. Αντιστοίχως, ο Φώτης Κουβέλης έχει ζητήσει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο κ. Βενιζέλος, φτάνοντας στην Ιπποκράτους, δεν θέλησε να κάνει δήλωση για το εάν υπάρχει εμπλοκή, ή κάποια βελτιωμένη πρόταση που πρέπει να τεθεί υπόψη του κόμματος.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται δήλωση του Φ.Κουβέλη, εν αναμονή της οποίας φαίνεται να βρίσκεται και η Ιπποκράτους.

Εξάλλου, από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση του τμήματος αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που θα κρίνει την «τύχη» της αίτησης της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητάει να ανασταλεί η απόφαση που καταργεί την ΕΡΤ ΑΕ.

Νωρίτερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ουσιαστικά εξουσιοδοτήθηκε από την ΚΟ να χειριστεί ο ίδιος το λεπτό ζήτημα της ΕΡΤ, επιμένοντας στην άμεση αποκατάσταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει τον κυρωτικό νόμο για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο Φώτης Κουβέλης προσήλθε στο ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά επιμένοντας στην επαναλειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στον μεταβατικό φορέα, με όλο το προσωπικό που εργάζονταν στην ΕΡΤ.

Newsroom ΔΟΛ
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ