2013-06-21 08:18:04
Φωτογραφία για H αδερφή της όρθωνε εμπόδια στη σχέση μου με την Φαίη
Ο Βαγγέλης Στεφανάκης έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της 6ης Απριλίου, χαρακτηρίζοντας «ατύχημα» τον τραγικό θάνατο της 23χρονης Φαίης Μπλάχα.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, o 25χρονος επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι ήταν ατύχημα και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, παρ' ότι το ιατροδικαστικό πόρισμα επιβεβαιώνει ότι ο θάνατός της επήλθε από πολλαπλά και βίαια χτυπήματα:

«Τη Φαίη τη χτύπησα κυρίως στο κεφάλι με σφαλιάρες και όχι γροθιές. Ισως τα υπόλοιπα χτυπήματα να έγιναν από το πέσιμο που είχε η κοπέλα. Σε κοντινή απόσταση ήταν το αυτοκίνητο και χτύπησε το κεφάλι της και έπεσε στο πάτωμα χάνοντας τις αισθήσεις της», ήταν τα λόγια του για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ που έπεσε νεκρή η 23χρονη.

Ο κατηγορούμενος καταλόγισε άλλη μία φορά ευθύνες στην αδελφή της Φαίης, κατηγορώντας την ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο της στη σχέση του με το θύμα και αναφέρθηκε στον ερωτικό δεσμό που διατηρούσε μαζί της: «Ηρθε στο νοσοκομείο και μου ζήτησε να μην απευθυνθώ ποτέ στην Αστυνομία για τη σχέση που είχαμε. Μου έλεγε ότι θα τα κανονίσει όλα εκείνη και ότι θα είναι πάντα δίπλα μου και με παρακαλούσε να μην κλαίω και να είμαι ψύχραιμος!»


Τέλος, ο 25χρονος υποστήριξε πως η 32χρονη όρθωνε εμπόδια στη σχέση του με την αδικοχαμένη Φαίη: «Η Φαίη γνώριζε ότι η αδελφή της με προσέγγιζε... Στη συνέχεια με συγχώρεσε, εγώ της έλεγα ότι δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανα και θα πρέπει να διακόψει μαζί μου. Εκείνη θέλησε να είναι μαζί μου, λέγοντάς μου να μην ασχοληθώ ξανά με την αδελφή της. Ετσι και έκανα. Αλλά η μεγάλη αδελφή της το πήρε πολύ άσχημα όλο αυτό. Μου είχε πει ότι “θα σε καταστρέψω, θα σε εκδικηθώ”, το ίδιο έκανε και στη Φαίη...» τόνισε, καταλήγοντας με τον ισχυρισμό ότι έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό του να κάνει κάτι κακό στον εαυτό του, αλλά δεν είχε τη δύναμη!

Πηγή: espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το debate για την AOZ…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το debate για την AOZ…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ