2013-06-21 16:36:03
Φωτογραφία για O K.Μπουρδούλης περί λειτουργίας και...ακουστικής του Δημοτικού Συμβουλίου
Από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνονται τα εξής:

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γίνονται στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Πατρέων στο Λιμάνι, μετά από απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου (η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είχε καταθέσει δική της πρόταση), για τους γνωστούς λόγους κατοχύρωσης του παραχωρηθέντα στο Δήμο τμήματος του Λιμανιού.

Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα με την ακουστικότητα του χώρου. Μετά όμως από χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανοίγει ο δρόμος για άμεση αγορά κατάλληλου ηχοσυστήματος που θα βελτιώσει σημαντικά την ακουστικότητα.

Για την πλήρη αντιμετώπιση του προβλήματος του ήχου και την υλοποίηση της εκπονηθείσας μελέτης διαμόρφωσης του χώρου απαιτείται πολύ μεγάλη δαπάνη, που δυστυχώς, λόγω των οικονομικών προβλημάτων δεν είναι δυνατόν άμεσα να διατεθεί.

Μπορούν όμως, όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι επιθυμούν την επαναφορά του χώρου συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην παλαιά αίθουσα στου Λαδόπουλου, να θέσουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποφασίσει σχετικά το Σώμα.

Κατά τα άλλα, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Τετάρτη, τηρώντας με ευλάβεια τον κανονισμό λειτουργίας και τη σχετική νομοθεσία, επί εννέα συνεχόμενες ώρες, από τις 5 το απόγευμα έως τις 2 π.μ., και συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για σαράντα σοβαρά προβλήματα της πόλης. Η συνεδρίαση διακόπηκε και συνεχίσθηκε χθες στις 2 μ.μ. ολοκληρώνοντας την συζήτηση όλων των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης.

Παρά το ότι, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται, πως όποια ενημέρωση, προφορική ή έγγραφη, και αν λάβει κάποιος που δεν επιθυμεί πραγματικά να ενημερωθεί, θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει ανακρίβειες προκειμένου να δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, εμείς δεν θα κουραστούμε να ενημερώνουμε, όποιον το επιθυμεί, για την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία (Νόμους, Νομολογία, Γνωμοδοτήσεις, έγγραφα κ.λ.π.) και να επαναλαμβάνουμε, σε όλους τους τόνους, ότι η νομιμότητα στην λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου θα τηρείται, έστω και αν αυτό σε μερικούς δεν αρέσει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ