2013-07-06 10:54:03
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό.

Μία ημέρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση των ερυθρόλευκων θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την παραμονή του Αργεντίνου μέσου για έναν χρόνο.

Πρόθεση των ερυθρόλευκωνν εδώ και αρκετό καιρό ήταν να κρατήσουν τον "Κάνιο" τουλάχιστον για ακόμη μία σεζόν και για αυτό το λόγο συναντήθηκε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον 34χρονο παίκτη και τον μάνατζέρ του.

Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αν και η διοίκηση υπογράμμιζε πως δεν συζήτησαν για το οικονομικό, κάτι που θα γίνει σήμερα στη νέα κουβέντα που θα έχουν ο Αργεντίνος μέσος με τους ερυθρόλευκους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν συζητούν για ποσά άνω του 1 εκατ. ευρώ και πρέπει να αντιληφθεί ο Ιμπαγάσα ότι δεν θα είναι πλέον βασικός. Θα μπορεί να αγωνιστεί σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά δεν γίνεται να «χτιστεί» πάνω του η ομάδα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Αλλά, όπως είναι φυσικό, τέτοιοι ποδοσφαιριστές, με τόσο ισχυρή προσωπικότητα, δεν αποδέχονται εύκολα ότι δεν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι στη σημερινή συνάντηση όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν και ο Αργεντινός θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ