2013-07-10 12:25:35
Φωτογραφία για Αχαία: Αύριο η απολογία της τοξικομανούς μάνας που σκότωσε το βρέφος της και το έβαλε στην κατάψυξη - Δήλωσε μετανιωμένη - Όλο το ιστορικό
Της αποδίδεται η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση - Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. - "Το χτύπησα με τα χέρια μου γιατί έκλαιγε" Προθεσμία για αύριο πήρε η 31χρονη προκειμένου να απολογηθεί για το αποτρόπαιο έγκλημα του 2,5 μηνών βρέφους, καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

11.54΄

Στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί στον Εισαγγελέα μεταφέρθηκε η παιδοκτόνος "μάνα".

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη της η 31χρονη δήλωσε μετανιωμένη.

11.14'

Συνελήφθη σήμερα (10-7-2013) νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Α’ Ανακριτή Πατρών, μία 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία του τριών μηνών βρέφους της (αγόρι).

Ειδικότερα την 6-7-2013 το πρωί, η δράστιδα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέβατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει την επόμενη μέρα το πρωί.


Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου της.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου βρισκόταν η δράστιδα μαζί με τα τρία παιδιά της, δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το 3 μηνών βρέφος.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα δύο δίδυμα αγοράκια, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.

10.30'

Σε λίγη ώρα αναμένεται να διαβεί το κατώφλι του Εισαγγελέα Πατρών η 31χρονη τοξικομανής που σκότωσε το δυόμισι μηνών αγοράκι της επειδή έκλαιγε και το έβαλε στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, σήμερα τα ξημερώματα γύρω στις 2 π.μ., και αφού ο Ανακριτής ανέγνωσε τη δικογραφία που συνέταξαν οι αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης για την γυναίκα, στο οποίο και αναφέρεται ως κατηγορία η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται σε λίγη ώρα.

Πληροφορίες τονίζουν πως η 31χρονη "μάνα" το περασμένο Σάββατο το πρωί άρχισε να χτυπά το δυόμισι μηνών αγοράκι της με τα χέρια της στο κεφάλι γιατί έκλαιγε.

Στη συνέχεια το πέταξε με δύναμη μέσα στο ξύλινο παρκοκρέβατό του το οποίο δεν είχε στρωματάκι όπου εκεί το παιδί χτύπησε ακόμη περισσότερο και το άφησε εκει μέσα παρά τα τραύματα που μπορεί να του είχαν προκληθεί.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Κυριακή, όταν αντελήφθη πως το μωρό ήταν νεκρό, το έβαλε στην κατάψυξη.

Την φροντίδα των άλλων δύο παιδιών της 31χρονης, αναμένεται να αναλάβει κοινωνική υπηρεσία.

07.30’

Συνελήφθη -και επίσημα- η 31χρονη μάνα που φέρεται να χτύπησε το 2,5 μηνών βρέφος της επειδή... έκλαιγε, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

22.51’

Σε λίγη ώρα αναμένεται να σταλεί στην Εισαγγελέα Πατρών η δικογραφία, προκειμένου να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης για την 31χρονη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει την πράξη της στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί.

22.21’

«Χτύπησα με τα χέρια μου το παιδί». Αυτό φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes να υποστήριξε στους αστυνομικούς η 31χρονη γυναίκα, η οποία πιθανόν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου οπότε και σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Στη συνέχεια όταν κατάλαβε πως αυτό ήταν νεκρό, τότε το έβαλε στο ψυγείο. Σήμερα το απόγευμα που επέστρεψε ο άνδρας της στο σπίτι είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του μωρού στην κούνια, προκειμένου να τον ξεγελάσει και να πιστέψει ότι πέθανε τότε από παθολογικά αίτια.

Ο πατέρας όμως του παιδιού δεν την πίστεψε καθώς το παιδί ήταν παγωμένο και την πίεσε για να του πει την αλήθεια. Και εκεί η «μάνα» αναγκάστηκε να ομολογήσει την φρικιαστική πράξη της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, το ζευγάρι έχει ακόμη δύο δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών, τα οποία ήδη έχουν παραληφθεί και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.

21.30'

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.:

"Από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας Αχαίας διενεργείται προανάκριση σχετικά με το θάνατο βρέφους τριών μηνών (αγοριού) το οποίο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε οικία στο Αλεποχώρι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας τις τελευταίες ημέρες είχε εναποτεθεί σε ψυγείο οικιακής χρήσης. Έχει κληθεί ιατροδικαστής. Διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες και εξετάζονται συγγενικά πρόσωπα".

20.20'

Όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, ο οποίος και πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.

Η οικογένεια αυτή έχει απασχολήσει κατά καιρούς τις αστυνομικές Αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και πολλές κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα και τα περίχωρα, ενώ η ίδια η γυναίκα αλλά και μέλη της οικογένειας έχουν επιβαρυμένο ιστορικό ψυχικής υγείας και κάποιοι μαλιστα έχουν νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

19.42'

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του PatrasTimes, το αγοράκι, υπολογίζεται από τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, ο θάνατος του βρέφους έχει επέλθει πιθανόν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η 31χρονη γυναίκα έχει άλλα δύο παιδιά, μεγαλύτερης ηλικίας.

Το μωρό βρήκε ο πατέρας του ο οποίος και επέστρεψε σπίτι καθώς έλειπε από την περασμένη Πέμπτη.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως το παιδί χτύπησε και όταν κατάλαβε ότι δεν ανέπνεε το έβαλε στην κατάψυξη και σήμερα που επέστρεψε το άνδρας της το έβαλε και πάλι στην κούνια, όπου και ο τραγικός πατέρας το βρήκε.

19.23'

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αχαίας από το αποτροπιαστικό έγκλημα το οποίο και έγινε στην περιοχή του Αλεποχωρίου Αχαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μητέρα σκότωσε το μόλις δυόμιση μηνών αγοράκι της και το έβαλε στο ψυγείο. Αυτή την ώρα στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις καθώς πριν από λίγο ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Τσέλσι ο Σβάρτσερ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Τσέλσι ο Σβάρτσερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ