2013-07-11 23:10:48
Φωτογραφία για Δεν προλαβαίνει να παίξει στην εθνική ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης
Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα ο Μάντζαρης«Ήμασταν διακοπές και το μυαλό μας ήταν στο Βασίλη. Σκεφτείτε πως επικοινωνούσαμε μαζί του  στις 2 τη νύχτα για να μάθουμε τι έκανε».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την τράπεζα Πειραιώς δεν έκρυψε την αγωνία που πέρασε με τους συμπαίκτες του μέχρι να μάθουν ότι ο αρχηγός συνεχίζει στο λιμάνι.

«Είμαστε ευτυχισμένοι και ευχαριστημένοι που ο ηγέτης και ο αρχηγός της ομάδας θα είναι μαζί μας για άλλα τρία χρόνια. Χαιρόμαστε που έμεινε και είναι η μεγαλύτερη κίνηση του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι» τόνισε ο διεθνής γκάρντ του Ολυμπιακού που είναι η πρώτη μεταγραφή ουσιαστικά της ομάδας, επιστρέφοντας από έναν σοβαρότατο τραυματισμό που του στοίχισε όλη τη σεζόν:

«Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου, πέντε μήνες δύσκολοι. Να βλέπεις απ’ έξω τους συμπαίκτες σου να παλεύουν και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Τουλάχιστον τώρα είμαι στην τελική ευθεία και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα.


Μας έμεινε πικρή γεύση από το φινάλε γιατί όλοι θέλουμε όταν χάνουμε αυτό να γίνεται στο γήπεδο. Μας πείραξε το γεγονός ότι δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τις όποιες ελπίδες μας» τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης που απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπορέσει να βοηθήσει από αυτό το καλοκαίρι την εθνική.

«Δεν είμαι ακόμα δυστυχώς έτοιμος. Πάντως η Εθνική μπορεί να πάει ψηλά και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο» υπογράμμισε.

Κάρτα – έκπληξη για τους φιλάθλους

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Τράπεζα Πειραιώς δεν θα έχει κέρδη μόνο για τις δύο πλευρές αλλά και τους φίλους των Πρωταθλητών Ευρώπης που θα αποκτήσουν την πιστωτική κάρτα που θα βγάλει η τράπεζα για την ομάδα.

Οι κάτοχοι μαζεύοντας πόντους, θα έχουν δυνατότητα να κερδίσουν ένα ταξίδι στο αεροπλάνο μαζί με την αποστολή των Ερυθρολεύκων, το δικαίωμα να παρακολουθήσουν μια προπόνηση μέχρι και το να έχουν προσωπική συνάντηση με τον αγαπημένο τους παίκτη !

«Επιτέλους η ομάδα του Πειραιά συνεργάζεται με την τράπεζα της πόλης. Στο εξωτερικό τέτοιες συνεργασίες είναι το μέλλον για το άθλημα, αλλά και εδώ οι προοπτικές είναι καλές» τόνισε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ομάδας Νίκος Λεπενιώτης, ανακοινώνοντας πως με αυτή την κάρτα θα αγοράζουν οι φίλαθλοι και εισιτήρια μέσω του συστήματος που εφάρμοσε ο Ολυμπιακός (print at home) και έσπασε τα ταμεία. Τρία στα οκτώ εισιτήρια ήταν ηλεκτρονικά και του χρόνου ο στόχος είναι να ξεπεράσει το 50%.

«Είναι χαρά και τιμή να συνεργαζόμαστε με τον Πρωταθλητή Ευρώπης και θεωρούμε ιδιαίτερα ελπιδοφόρα τη συνεργασία» τόνισε διευθυντής επικοινωνίας του ομίλου της τράπεζας Γιάννης Ρόκκας
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ