2013-07-15 20:23:57
Φωτογραφία για ΑΜΠΝΤΟΥΝ : ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΖΗΤΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Την επιθυμία του για μια νέα ποδοσφαιρική πρόκληση εξέφρασε ο Τζαμέλ Αμπντούν, τονίζοντας πως θα ήταν εξαιρετικό για τον ίδιο να επιστρέψει στην Αγγλία και να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι είπε «πάμε ναι. Η τελευταία μου φωτογραφία» σε οπαδό των «ερυθρολεύκων» λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής, στο Ζέεφελντ!

Από την Αγγλία, προκύπτει ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η ομάδα που τον έχει βάλει στο «μάτι», αλλά δεν αποκλείεται ο 27χρονος μέσος από την Αλγερία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την εμπειρία που αποκόμισε το 2007 με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι θαυμαστής του αγγλικού ποδοσφαίρου! Βέβαια, η πρώτη εμπειρία μου από την Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν ιδανική, αλλά πλέον, αναζητώ μια νέα πρόκληση. Τα τελευταία τρία χρόνια, είμαι ο καλύτερος πασέρ στην Ελλάδα. Ωστόσο, πλέον θέλω κάτι καινούριο. Θα ήταν σπουδαίο να παίξω ξανά στην Αγγλία» ήταν τα λόγια του Τζαμέλ Αμπντούν.

Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου που φέρονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, είναι οι Φούλαμ και Σαουθάμπτον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ