2013-07-16 00:38:10
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ο ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ
Παρελθόν θα αποτελέσει από την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού ο Γιώργος Κοκολάκης, μετά από απόφαση των ιθυνόντων των ερυθρόλευκων να μην επεκταθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού, αφού στη θέση του θα αναλάβει ο πρώην τεχνικός των Εφήβων του Άρη, Τάσος Θέος.

Ο Γιώργος Κοκολάκης κάθισε για έναν χρόνο στον πάγκο της ομάδας U-17, οδηγώντας την μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της Superleague K17, όπου ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΠΑΟΚ.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Κοκολάκης θα αποτελέσει παρελθόν και από τον Ολυμπιακό. Δεν αποκλείεται ο μέχρι πρότινος προπονητής των Εφήβων του Θρύλου να επιστρέψει στο παλιό πόστο που είχε στην ομάδα μέχρι να ενσωματωθεί στην ακαδημία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό ο Γιώργος Κοκολάκης να συμπεριληφθεί και πάλι στο τμήμα σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων και να αναλάβει τον παλιό του ρόλο στο Θρύλο.

Βέβαια μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για το θέμα του Κοκολάκη και αυτό προφανώς δεν έχει συμβεί γιατί δεν έχει συναντηθεί ακόμη ο ίδιος με τη διοίκηση για να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος ρόλος του στην ομάδα, κάτι που ίσως συμβεί μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να πάρει και επίσημη... μορφή το διαζύγιο του Έλληνα τεχνικού με την ακαδημία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ