2013-07-18 15:34:02
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΡΟΥΝΤΣ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ... ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Γύρω στις 5:30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) θα φτάσει στο Σρουντς η αποστολή του Ολυμπιακού καθώς θέλει δύο ώρες για να διανύσει την απόσταση από το Ζέεφελντ, μάλιστα τον φιλικό αυτόν αγώνα ίσως δει από κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων θα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο Ντορίντ στις 3 με 3.30 το μεσημέρι (ή μπορεί και ακόμα πιο νωρίς από τη συγκεκριμένη ώρα) για να καταφέρει να είναι στο Σρουντς 2 ώρες πριν. Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού σε όλους τους αγώνες της προετοιμασίας είναι πάνω σε αυτήν την λογική. Πρέπει δηλαδή η ομάδα να είναι στο μέρος διεξαγωγής του ματς σε συγκεκριμένους χρόνους.

Αυτό σημαίνει πως από την στιγμή που το πούλμαν θέλει 2 ώρες να φτάσει στο Σρουντς πρέπει η αναχώρηση να γίνει το νωρίτερο δυνατόν.

Κατά τα άλλα, όπως αναφέρει σε ημοσίευμά του το "gazzetta.gr", είναι πιθανό να βρεθεί στο γήπεδο και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με την πληροφόρηση των προηγουμένων ημερών. Την Πέμπτη πάντως δεν υπήρχε επιβεβαίωση για την ενδεχόμενη παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με την Φράιμπουργκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ