2013-07-18 20:04:14
Φωτογραφία για ΠΑΙΡΝΕΙ... ΚΙΝΕΖΟ ΨΗΛΟ Ο ΠΑΟ!
Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με Κινέζο παίκτη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net"!

Οι «πράσινοι», που επιδιώκουν να αναπτύξουν σχέσεις με την Κίνα με... σκοπό το οικονομικό όφελος και διερευνούν εδώ και ένα χρόνο το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παίκτη από την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, ήρθαν σε συμφωνία με τον Σχανγκ Πινγκ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Πινγκ είναι γεννημένος το 1984, αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ και είναι «αμερικανοθρεμμένος». Αγωνίστηκε στο πανεπιστήμιο Nεμπράσκα, του Ιλινόις Σέντραλ και στην δεύτερη κατηγορία με το Εμπόρια Στέιτ. Ο Πινγκ αγωνιζόταν έως τώρα στο κινεζικό πρωτάθλημα, στην Κουινγκντάο.

Ο 29χρόνος φόργουορντ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τους "πράσινους" με μήνυμα του στο twitter: «Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα να βελτιωθώ και να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Είναι μεγάλη τιμή και την ήθελα πολύ αυτή την ευκαιρία. Ηταν πάντα όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και πλέον στον Παναθηναϊκό έχω την ευκαιρία να κάνω το πραγματοποιήσω».

Εκείνο, που εκρεμμεί, ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι να πάρει άδεια από τις κινεζικές αρχές ο Πινγκ για να ταξιδέψει στην Ελλάδα, κάτι, που δεν είναι εύκολο και ίσως να αποδειχθεί χρονοβόρο, λόγω της γραφειοκρατείας, που επικρατεί στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ