2013-07-18 20:05:34
Φωτογραφία για Beachwear ideas: Τι να φορέσω στην παραλία; (για αξεπέραστο στυλ κάθε
στιγμή της ημέρας)

Ξέχνα το κλασσικό παρεό και φόρεσε με στυλ τις μεγαλύτερες τάσεις ακόμα και στην παραλία!





Περνάς όλη τη μέρα στην παραλία: από το πρωί στην ξαπλώστρα μέχρι το βραδάκι στο beach bar να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου κοκτέιλ… Τι πρέπει άραγε να φορέσεις για να μην χάσεις το super stylish λουκ σου σε αυτή την περίσταση;

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, το να δημιουργήσεις ένα τέλειο beachwear look δεν θέλει καθόλου μα καθόλου κόπο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και ναεπιλέξεις το beach outfit που σου ταιριάζει….


Επιλογή Νο1: The hippy lover!



Θάλασσα, λάδι σώματος, μουσική, χαλάρωση και καλή παρέα… Ο ιδανικός σύμμαχος σε αυτή την περίπτωση; Αδιαμφισβήτητα η τουνίκ!

Είτε επιλέξεις την super trendy printed εκδοχή της, είτεμονόχρωμο κομμάτι σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ!



Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μακρύ, πόνταρε σε ένα μάξι καφτάνι ακόμα και για τις πρωινές σου βόλτες στη χώρα του αγαπημένου σου νησιού.

Επιλογή No2: Made in Japan



Το κιμονό συνδυάζεται τέλεια με ένα casual σορτσάκι και το μαγιό σου και είναι η top επιλογή για να ακολουθήσεις μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν στις beachwear εμφανίσεις σου.

Επιλογή Νο3: Τζην σορτσάκι- λευκό loose τοπ



Η πιο safe λύση για κάθε στυλ! Τι πιο κλασικό και διαχρονικό από το ψηλόμεσο denim σορτσάκι σου και τολευκό φανελάκι σου; Πόνταρε σε αυτό τον συνδυασμό για τέλεια outfit δίπλα στο κύμα. 

Επιλογή Νο4: Το βαμβακερό φορεματάκι



Στεγνώνει γρήγορα, δεν σε νοιάζει αν τσαλακωθεί και λίγο και χαρίζει έξτρα πόντους στυλ στη συνολική σου εμφάνιση ακόμα και όταν συνδυαστεί με τα flip flops σου! Έναpanama hat είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να απογειώσεις το λουκ σου.

Επιλογή Νο5:Η λατρεμένη σαλοπέτα!



Όποια εκδοχή της και αν επιλέξεις (τζην, με prints, βαμβακερή…) σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις-in any case- με το πρωτότυπο και super trendy beachwear κομμάτι σου! 

Επιλογή Νο6: Φόρεσε αξεσουάρ!



Τόλμησε να φορέσεις το αγαπημένο σου κολιέ στη θάλασσα! Ειδικά αν η παραλία για εσένα δεν σημαίνει μόνο βουτιά και ρακέτες… Φρόντισε να επιλέξεις ένα κολιέ που δε χαλάει από την υγρασία και το αλάτι όπως αξεσουάρ με ξύλινες ή μεταλλικές λεπτομέρειες (τύπου έθνικ).

faysbook.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΙΡΝΕΙ... ΚΙΝΕΖΟ ΨΗΛΟ Ο ΠΑΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΙΡΝΕΙ... ΚΙΝΕΖΟ ΨΗΛΟ Ο ΠΑΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ