2013-07-18 21:23:06
Φωτογραφία για H εξομολόγηση της Μαρίας Κορίνθιου: Βρήκα νεκρή τη γιαγιά μου - Αντιμετώπισα πρόβλημα με την καρδιά μου...
Μιλώντας στο περιοδικό "ΕΓΩ" και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Βίτσα, η Μαρία Κορινθίου, αναφέρεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο ζήτημα που της έχει στιγματίσει τη ζωή, καθώς εκείνη ήταν που ήρθε αντιμέτωπη με μια φρικτή πραγματικότητα, καθώς βρήκε νεκρή την αγαπημένη της γιαγιά "Ήταν πολύ άσχημη περίοδος. Πάρα πολύ άσχημη. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει. Ήταν ο άνθρωπος που μας μεγάλωσε. Ήταν πάντα δίπλα μας. Της είχα τεράστια αδυναμία. Ταυτόχρονα περνούσα επιλόχεια κατάθλιψη. Ήμουν ήδη φορτισμένη ψυχολογικά. Εγώ τη βρήκα νεκρή. Δεν το περίμενα, ούτε φανταζόμουν ότι θα συμβεί. Επί 2 εβδομάδες ήμουν στο κρεβάτι. Αντιμετώπισα πρόβλημα με το στομάχι και την καρδιά μου. Ο θάνατος της γιαγιάς μου και η επιλόχεια κατάθλιψη με έχουν στιγματίσει στη ζωή μου".

Είναι ακόμα περισσότερο σοκαριστικό θεωρώ ότι τη βρήκατε να έχει φύγει από τη ζωή. Φαντάζομαι ότι αυτή την εικόνα δεν μπορεί να την ξεχάσει κανείς στη ζωή του..


Όχι. Παράλληλα όταν έχεις και επιλόχεια κατάθλιψη κάνεις διάφορες σκέψεις. Ένα πράγμα που κουβαλάω από τότε που γέννησα καθημερινά είναι ο φόβος της απώλειας. Με κατατρέχει ο θάνατος. Με στιγμάτισε όλο αυτό. Σοκαρίστηκα. Δεν θα ξεχάσω ότι ο Γιάννης έπειτα από 3 εβδομάδες άρχισε να μου φωνάζει: "Λείπει σε όλους η γιαγιά. Όμως έχεις ένα μωρό παιδί. Πρέπει να συνέλθεις για εκείνο"!

Παρόλα αυτά το κουβαλάω ακόμα. Δεν έχω πάει να κάνω ψυχανάλυση και κακώς..."

"Ξέρω ότι δεν θα το ξεπεράσω ποτέ απόλυτα". Με βασανίζει καθημερινά ο φόβος ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό. Καθημερινά κάνω άσχημα σενάρια στις σκέψεις μου".

Έχετε θανατοφοβία;

Ναι. Αυτή είναι η μεγάλη φοβία μου. Δεν είναι επιπόλαιη, αλλά βαθιά. Με βασανίζει. Το καλό είναι ότι ξέρω γιατί το αισθάνομαι. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να το αποβάλω".

Πηγή: zappit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ