2013-07-18 22:29:12
Φωτογραφία για ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ... ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ!
Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο... Τζέφρι Καστιλιόν μετά τις απίστευτες, σύμφωνα με τους "πράσινους" απαιτήσεις του "Δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό", λένε από την ΠΑΕ ΠΑΟ, αφού ο Ολλανδός είχε... απαιτήσεις σε περίπτωση υποβιβασμού!

Το βράδυ της Πέμπτης η... πολυσυζητημένη μεταγραφή των "πράσινων" οδηγήθηκε σε... ναυάγιο, με τον Ολλανδό να αποτελεί παρελθόν, πριν ακόμα γίνει παρόν.

Ο 22χρονος φορ ήρθε στην Ελλάδα για τις υπογραφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως τονίζουν οι "πράσινοι" ζητούσε διαφορετικά πράγματα σε σχέση με αυτά που είχαν συζητηθεί. Ο Καστιλιόν ήθελε τα διπλά χρήματα από αυτά που του έδινε ο Παναθηναϊκός, ζητούσε διετές συμβόλαιο με το "τριφύλλι" να του προσφέρει τριετές, ήθελε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 εκ. ευρώ, συν 250.000 που θα εισέπραττε ο ίδιος και απαιτούσε να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού του Παναθηναϊκού...

"Δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό", ξεκαθάρισαν από τον Παναθηναϊκό και διέκοψαν κάθε συζήτηση μαζί του. Πλέον, οι "πράσινοι" στρέφονται στην εναλλακτική λύση για την επίθεση.

Ποια είναι αυτή; Θα μάθουμε σύντομα στα... νέα επεισόδια του μεγάλου δράματος!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ