2013-07-18 23:31:31
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΕ... «ΠΑΡΩΝ» Ο ΤΑΤΟΣ
Ο Ανδρέας Τάτος ήταν εκ των διακριθέντων στο δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, κόντρα στην Φράιμπουργκ στο Σρουντς, παρόλο που οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν.

Ο μέσος του Θρύλου για ακόμα ένα φιλικό είχε καλή απόδοση δείχνοντας τα καλά προσόντα που διαθέτει.

Ο Τάτος πέτυχε μάλιστα το πρώτο από τα δυο γκολ του Θρύλου στην πόλη της Αυστρίας έχοντας καλή παρουσία τα 31’ συνολικά λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον γερμανικό σύλλογο.

Ο βραχύσωμος μέσος των ερυθρόλευκων μπορεί να βρισκόταν στην ίδια αφετηρία με άλλους παίκτες από το ρόστερ των ερυθρόλευκων, ωστόσο μετά την καλή εμφάνιση σήμερα με την Φράιμπουργκ, ίσως να έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τον Μίτσελ με τους παίκτες που θέλει να κρατήσει στην ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Τάτο την περασμένη σεζόν, όταν αγωνιζόταν δανεικός στον Άρη.

Ο ίδιος φαίνεται ότι τον δικαιώνει και απομένει να φανεί αν ο Μίτσελ θα τον κρατήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά. Πάντως, ο ίδιος, έχει στείλει τα δικά του… μηνύματα και στις προπονήσεις στο Ζέεφελντ και στα δυο φιλικά που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ