2013-07-19 00:31:07
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Επιστροφή στην Ελλάδα μετά από 11 ημέρες σκληρής προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για τους «ερυθρόλευκους», την Παρασκευή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκληρώνουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους αύριο το πρωί επί αυστριακού εδάφους με προπόνηση στις 11:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του, έβγαλαν το… λάδι στους παίκτες τους με σκληρές προπονήσεις καθημερινά. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός, για πρώτη φορά σε περίοδο προετοιμασίας, έβαζε τριπλές προπονήσεις επί μία εβδομάδα στους Πειραιώτες.

Επίσης, ο Θρύλος έδωσε και δυο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο κόντρα στην Σίμουρκ στο Σβατς νικώντας με 2-1 και το άλλο την Πέμπτη στο Σρουντς με την Φράιμπουργκ. Το σημερινό ήταν και το πιο δυνατό τεστ για τους παίκτες του Ολυμπιακού που έδειξαν μερικές αδυναμίες στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, άρεσαν περισσότερο ωστόσο η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά έτσι ώστε να φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης.

Ο Μίτσελ πλέον περιμένει να έχουν ενισχυθεί κι άλλοι οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι να αναχωρήσουν για την Γερμανία και το Μπαντ Σένμπορν, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ενώ θα δοθούν και τρία δυνατά φιλικά.

Το πρώτο κόντρα στην Στουτγάρδη, το δεύτερο κόντρα στην Χόφενχαϊμ, ενώ το τρίτο και τελευταίο με την Όφενμπαχ. Μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για την Γερμανία (σ.σ.: Πέμπτη 25 Ιουλίου), θα προπονείται καθημερινά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ