2013-07-19 09:24:03
Φωτογραφία για ΣΤΡΕΪΧ : ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
O προπονητής της Φράιμπουργκ, Κρίστιαν Στρέιχ, μίλησε στο "gazzetta.gr" για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και για την ομάδα του.

Αρχικά ο 48χρονος τεχνικός επισήμανε πως «και οι δύο ομάδες έχουμε... δρόμο να διανύσουμε. Εμείς δεν είμαστε σε καμία περίπτωση ακόμα έτοιμοι για το πρωτάθλημα ενώ ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει πριν από λίγες ημέρες την προετοιμασία του».

Κατά τα άλλα ο Στρέιχ δεν έκρυβε την ικανοποίηση του για τη νίκη και την προσπάθεια της ομάδας του ωστόσο τόνισε ό,τι «δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα από ένα ματς. Για εμάς ήταν ένα δυνατό τεστ με μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Η ελληνική ομάδα είναι πολύ γνωστή και στην Ευρώπη και μας τιμά που ήρθε να αγωνιστεί με εμάς. Χαιρόμαστε πολύ που τεθήκαμε αντιμέτωποι μαζί της. Τώρα όμως μας περιμένει η συνέχεια της προετοιμασίας μας».

Στους Γερμανούς πάντως άρεσε πολύ ο Βλάντιμιρ Βάις, που... ταλαιπώρησε πολύ τους παίκτες της Φράιμπουργκ στο Β' μέρος. Ο Στρέιχ από μέρους του ξεκαθάριζε πως σέβεται πάρα πολύ τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο και ως ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ