2013-07-19 12:46:23
Φωτογραφία για Ενδιαφέρον από Σαραγόσα για Τοτσέ
Τον Χοσέ Τοτσέ θέλει να αποκτήσει η Σαραγόσα σύμφωνα με τον Ισπανούς, καλύπτοντας μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Επτά ποδοσφαιριστές από το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζονται και ψάχνουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι εύκολα και αρκετοί από αυτούς δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν συμβόλαιο ανάλογο με εκείνο στους πράσινους.

Από την Ισπανία πάντως ήρθε ένα καλό νέο για τον Παναθηναϊκό, που θέλει την Σαραγόσα να επιθυμεί την απόκτηση του Χοσέ Τοτσέ.

Συγκεκριμένα η ισπανική ομάδα (που υποβιβάστηκε φέτος στην Σεγούντα και θέλει να ανέβει άμεσα), ψάχνει για δυο φορ με τον Τοτσέ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Το δημοσίευμα στέκεται και στις ετήσιες αποδοχές του 30άχρονου επιθετικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το "ταβάνι" των συμβολαίων τη νέα σεζόν στην Σαραγόσα είναι οι 400.000 ευρώ, οπότε μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Τοτσέ (ο Παναθηναϊκός ίσως χρειαστεί να πληρώσει ένα μικρό ποσό).

Εάν ισχύουν όλα αυτά οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ισπανού φορ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ