2013-07-19 13:44:07
Φωτογραφία για Υποβρύχιες σπατάλες - Φέρνουν αξιωματικούς από το εξωτερικό για να περάσουν συντήρηση
Την ώρα που στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία “κυνηγάνε” και το τελευταίο ευρώ, ο Στόλος καλεί αξιωματικούς που υπηρετούν σε θέσεις τους εξωτερικού να ταξιδέψουν στην Ελλάδα -με έξοδα της υπηρεσίας- για να “περάσουν” τη διαδικασία συντήρησης στα υποβρύχια και να μπορούν έτσι να λάβουν το σχετικό επίδομα που αυξάνει μεν το εισόδημά τους κατά μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά από την άλλη προκαλεί -άνευ λόγου και αιτίας- “αιμορραγία” στο ταμείο.

Στην λίστα των 34 αξιωματικών που έχει στη διάθεσή του το Onalert περιλαμβάνονται αξιωματικοί που όπως βλέπετε υπηρετούν σε θέσεις εξωτερικού. Για να έρθουν και να περάσουν την συντήρηση, πρέπει να πληρωθούν βέβαια τα έξοδα της μετακίνησής τους.

Επιπλέον στην λίστα περιλαμβάνονται και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί οι οποίοι την δεδομένη χρονική και κυρίως οικονομική συγκυρία θα μπορούσαν να μην περάσουν από την διαδικασία συντήρησης, δίνοντας έτσι κι ένα παράδειγμα προς τα κάτω. Η διαδικασία συντήρησης δεν είναι τίποτα άλλο από έναν πλου με κάποιο υποβρύχιο.


Το σήμα που κυκλοφόρησε στον Στόλο έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στα στελέχη και το προσωπικό που από τη μία βλέπει τον μισθό του να περικόπτεται διαρκώς και από την άλλη διαπιστώνει ότι γίνονται δαπάνες που εύκολα θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Η αποκάλυψη της λίστας από τον Στόλο είναι βέβαιο ότι θα “αναζωπυρώσει” την συζήτηση και για το πτητικό επίδομα όσων ιπτάμενων υπηρετούν σε θέσεις εξωτερικού και για τους οποίους ακολουθείται η ίδια διαδικασία.
onalert.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ