2013-07-19 15:15:03
Φωτογραφία για Δηλώνει παρών ο Ζουμπούλης!
Με αφορμή την παραίτηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, αλλά και τη δήλωση του Δημάρχου Λέσβου κ. Δημήτρη Βουνάτσου, ο οποίος έθεσε την παραίτηση στη διάθεση του προεδρείου της ΚΕΔΕ και ζήτησε «από όποιον έχει τ’ αρχ@@@, να τον ακολουθήσει», έχει δημιουργηθεί στο Πέραμα μια παραφιλολογία ότι ο Δήμαρχος κ. Παντελής Ζουμπούλης έχει παραιτηθεί των καθηκόντων του. Με αφορμή την συγκεκριμένη φημολογία ο κ. Ζουμπούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων, την οποία και καταδίκασα δημόσια, έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα οργής και αγανάκτησης στην οικογένεια της Αυτοδιοίκησης. Πολλοί Δήμαρχοι μάλιστα πιο παρορμητικοί από τους υπόλοιπους βγήκαν δημόσια και δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν από το αξίωμα τους. Προσωπικά διαφωνώ με τις ΕΝ ΘΕΡΜΩ και αποσπασματικές πολιτικές κινήσεις και θεωρώ την παραίτηση κίνηση αδυναμίας
. Τίθεμαι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ενάντια σε μια τέτοιου είδους τακτική. Μια ομαδική παραίτηση ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των δημάρχων της χώρας, υπό τη σκέπη της ΚΕΔΕ, ενδεχομένως να αποτελούσε μια σημαντική πολιτική πράξη που θα άλλαζε τα πάντα. Επειδή όμως βλέπω πως μια τόσο ριζοσπαστική κίνηση δεν είναι εφικτή, ούτε ώριμη στην παρούσα φάση, προτείνω να πρυτανεύσει η λογική και να βρούμε άλλες μορφές αντίδρασης και αγώνα ενάντια σε όλους εκείνους που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Αυτοδιοίκηση συνολικά.

Καταλήγοντας θέλω να στείλω και ένα ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ενάντια σε «φίλους και εχθρούς» εδώ στο Πέραμα που βιάζονται να με παραιτήσουν. Δηλώνω ξεκάθαρα ΠΑΡΩΝ, δυνατός και αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης, παρά την οικονομική λαίλαπα που παραλάβαμε. Σύντομα θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τον απολογισμό μας και τα έργα που έχουμε δρομολογήσει. Δηλώνω ΠΑΡΩΝ, δυνατός και αισιόδοξος και ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους εξυφαίνουν σενάρια που με βγάζουν από τη μέση για να εξυπηρετήσουν τις φιλοδοξίες και την ιδιοτέλεια τους».

peramatikos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ