2013-07-19 16:12:04
Φωτογραφία για Ναυλώνει πλοίο για Αθήνα η ΑΕΛΚ; - Τι γίνεται με το γήπεδο που θα παίξει η ΑΕΛΚ
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας από ανθρώπους της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής το παιχνίδι κατά 99% θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στην προγραμματισμένη ημν/α δηλαδή την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 21:30.

Η διοίκηση της ΑΕΛΚ Καλλονής βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε ανοιχτή επικοινωνία με την διοίκηση του Ολυμπιακού αλλά και της SUPER LEAGUE για να ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα ΑΕΛΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΛΚ είναι σύμφωνοι ο αγώνας να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπου μάλιστα αν γίνει αυτό η ΑΕΛΚ θα εισπράξει από τους "λογικά" 40.000 φιλάθλους ένα ποσό κοντά στα 300.000, που για την ΑΕΛΚ αυτό το ποσό είναι τεράστιο και θα καλύψει πολλά συμβόλαια και υποχρεώσεις.

Σύμφωνα πάλι με άλλες πληροφορίες οι φίλαθλοι της ΑΕΛΚ έχουν έρθει σε επικοινωνία με την διοίκηση με σκοπό να βρουν εισιτήρια για τον αγώνα ΑΕΛΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οπού και αν γίνει αυτός. Η διοίκηση της ΑΕΛΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει έκτακτο δρομολόγιο από τις εταιρείες οι οποίες είναι χορηγοί, δηλαδή η Blue star Ferries και η ΝΕΛ.


Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες ώρες και μέρες να έχουν οριστικοποιηθεί όλα αυτά.

Τώρα σε ότι αφορά το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τα πράγματα δυσκολεύουν και είναι απίθανο η ΑΕΛΚ να μπορέσει να παίξει εκεί την 3η αγωνιστική, καθώς ο δήμος Λέσβου χρωστάει ένα ποσό γύρω στα 80.000€ στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο για μια μελέτη στατικότητας, που χρειάζεται για να ξεκινήσουν τα έργα.

lesvospost.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ