2013-07-19 20:06:04
Φωτογραφία για Όλυμπος 2013 – Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ θα είναι εκεί για να τιμήσει τους πρώτους τρεις ορειβάτες!
του Δημήτρη Μάρδα, Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Στις 20 Ιουλίου του 1913, οι Ελβετοί F. Boissonas (Φωτογράφος) D. Baad-Bovy (συνάδελφος, Πρύτανης της Σχολής Καλών Τεχνών της Γενεύης) και ο Έλληνας από... το Λιτόχωρο ο Χ. Κάκκαλος πάτησαν την κορυφή του Ολύμπου τον Μύτικα. 

Το Σάββατο και Κυριακή 20 και 21 Ιουλίου οργανώνεται ανάβαση στον Όλυμπο με συμμετοχή ορειβατών και φυσιολατρών από όλο τον κόσμο, λόγω του εορτασμού των 100 χρόνων από τo πρώτο πάτημα της κορυφής του Ολύμπου.

Μια ομάδα φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος των Οικονομικών Επιστημών με δυο διδάσκοντες (Κυρίτσης, Μάρδας) θα είναι εκεί για να τιμήσει τους πρώτους τρείς ορειβάτες που πήγαν να συναντήσουν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου 100 χρόνια πριν!

Αναχώρηση της ομάδας του Τμήματος Οικ. Επιστημών (που μπορεί να αυξάνεται έως την τελευταία στιγμή), το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 7:45. Χώρος συνάντησης, στο κτήριο της Διοίκησης του ΑΠΘ. Λόγω πληθώρας κόσμου στον Όλυμπο οι ενδιαφερόμενοι να έχουν αντίσκηνο και όλα τα σχετικά για τον ύπνο έξω από τα καταφύγια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΛΙΚΟ: Ελλάδα-Ισπανία 60-82
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΛΙΚΟ: Ελλάδα-Ισπανία 60-82
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ