2013-07-19 20:06:49
Φωτογραφία για Γκέκας: Δεν αξίζει τον κόπο να γυρίσω στην Ελλάδα!
Ο Φάνης Γκέκας τόνισε πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για την Λάρισα -και γι' αυτό για να κλείσει την καριέρα του- τονίζοντας πως δεν υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό του αυτή τη στιγμή ο... επαναπατρισμός για ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Σε δηλώσεις του στον “NovaΣΠΟΡ FM 94,6”, ο έμπειρος επιθετικός μίλησε και για το ποδοσφαιρικό του μέλλον το οποίο θα κριθεί μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί προτάσεις τόσο από συλλόγους της Τουρκίας όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

«Πιστεύω πως πρέπει να κάνω μια καλή επιλογή γιατί τα χρόνια έχουν περάσει και θέλω να κάνω μία καλή κίνηση. Πολλά ακούγονται, όμως ακόμη δεν έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου».

Για την σεζόν του στην Ακίσασπορ:

«Ήταν μία πολύ καλή σεζόν για εμένα. Τόσο ο κόσμος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πάρα πολύ, ώστε να πετύχω τόσα πράγματα».


Για το τουρκικό πρωτάθλημα:

«Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Προβλήματα με τα λεφτά δεν υπάρχουν και όταν είσαι πολύ καλός, τότε μπορείς να πάρεις ένα καλό συμβόλαιο. Μάλιστα, για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται να παίζεις στις κορυφαίες ομάδες της χώρας, αλλά και σε πιο μικρής δυναμικότητας. Γενικά το επίπεδο είναι πολύ ψηλό».

Για ποια από τις «μικρές» ομάδες μπορούν να σπάσουν το τρίπολο των Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας:

«Φέτος η Τράμπζονσπορ έχει κάνει καλές κινήσεις. Δυνατά σύνολα έχουν τόσο η Μπούρσασπρο όσο και η Κασίμπασα, καθώς έχουν πολλά λεφτά και κάνουν καλές μεταγραφές».

Για το συμβόλαιό του με την Ακίσασπορ:

« Το κομμάτι στο συμβόλαιό μου έλεγε πως αν δεν τα βρω με την διοίκηση του συλλόγου μέχρι τις 20 Ιουνίου, τότε θα έμενα ελεύθερος. Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα, αλλά ακόμη δεν έχω κάτι χειροπιαστό. Υπάρχουν ομάδες τόσο από την Τουρκία όσο και από την υπόλοιπη Ευρώπη που έχουν μιλήσει με τον εκπρόσωπό μου. Στόχος μου είναι να μείνω στην Τουρκία, αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε, όπως τα περιμένω, τότε δεν αποκλείεται να πάω σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως δεν θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχω και προτάσεις από καμία ομάδα. Δεν αξίζει τον κόπο να επιστρέψω στην Ελλάδα. Το έχω δηλώσει και άλλες φορές. Είναι ένα πρωτάθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες».

Για το αν έχει κλείσει την «πόρτα» στην Ακίσασπορ:

«Δεν έχει κλείσει ακόμη η “πόρτα” της Ακίσασπορ. Όλα είναι ανοιχτά. Αν μπορούν να μου προτείνουν κάτι καλό, ίσως, συνεχίσω εκεί».

Για το αν θα πρότεινε στα νέα παιδιά να πάνε στην Τουρκία:

«Θα τους έλεγα να πάνε στην Τουρκία με κλειστά τα μάτια. Είναι ένα πρωτάθλημα που αναπτύσσεσαι γρήγορα και γίνονται καλές μεταγραφές εκεί».

Για το πότε υπολογίζει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια:

«Μου έχει περάσει από το μυαλό πως σε 2-3 χρόνια από τώρα να σταματήσω την καριέρα μου στη Λάρισα. Εφόσον τα πράγματα στην ομάδα είναι όπως πρέπει. Η Λάρισα είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στην οποία θα πήγαινα».

Για το πότε θα έχει τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του:

«Εδώ και τρεις εβδομάδες έχω ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις για να είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω πως στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες θα έχει τελειώσει το θέμα της μεταγραφής μου».

Για την Εθνική ομάδα:

«Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να τα πάει καλά στα ματς που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο, καθώς είναι μία κρίσιμη περίοδος, αφού τότε ξεκινάνε τα πρωταθλήματα. Είμαστε κοντά στο να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση. Αν γίνει το λάθος από την Βοσνία δεν θα πούμε όχι, αλλά είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό».

Για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας το οποίο θα χρησιμοποιεί η Εθνική:

«Είναι πολύ σημαντικό για την Εθνική να έχει ένα προπονητικό κέντρο, όπως είναι αυτό της Παιανίας». 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ