2013-07-19 23:44:59
Φωτογραφία για H Google ανακοίνωσε 1,5 εκατομμύριο ενεργοποιήσεις Android ημερησίως και 50 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών
Τον Μάιο κατά τη διάρκεια του Google I / O, η Google δεν ανακοίνωσε τις ημερήσιες ενεργοποιήσεις των Android συσκευών και αντί ‘αυτού έδωσε το σύνολο των 900 εκατομμυρίων συσκευών Android που είχαν ενεργοποιηθεί.

Ο αριθμός αυτός δεν βοηθά τόσο πολύ, διότι καλύπτει κάθε Android ενεργοποίηση από το 2008 που η

πλατφόρμα πρωτοξεκίνησε. Πολύ πιο χρήσιμος είναι ο αριθμός που ο Larry Page έδωσε σήμερα, οι 1,5 εκατομμύριο συσκευές Android που ενεργοποιούνται κάθε μέρα.

Δεδομένου ότι Page ανακοίνωσε 750 εκατομμύρια συσκευές Android που είχαν ενεργοποιηθεί ως το Μάρτιο, όταν ο Andy Rubin παραιτήθηκε από επικεφαλής των Android, και 900 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις τον Μάιο στο Google I / O, φαίνεται ότι οι 1,5 εκατομμύριο ενεργοποιήσεις ανά ημέρα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι λίγο χαμηλές. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Google έχει το ρυθμό για να δει 1000000000 ενεργοποιήσεις Android πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.


Την ίδια στιγμή, όταν Page ανακοίνωσε ότι ο Rubin παραιτείται, είπε ότι υπήρξαν 25 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών από το κατάστημα Play Google. Ο Page ανακοίνωσε σήμερα ότι το κατάστημα έχει ξεπεράσει τα 50 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών. Σε αυτό το ρυθμό, θα μπορούσαμε να δούμε τα 100 δισεκατομμύρια να έρχονται πριν από το τέλος του έτους. Ο Page ανακοίνωσε επίσης ότι υπάρχουν 750 εκατομμύρια χρήστες του Chrome.

Βλέπουμε ότι εκτός από το μερίδιο του λέοντος στην διαφημιστική πίτα στο internetη google έχει βάλει πλώρη και για άλλες πρωτιές και οι απανταχού την γη web designer & developers παρακολουθούν πάντα προσεκτικά τις όποιες κινήσεις - επεκτάσεις της.

Πηγη : phonearena.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ