2013-07-20 11:20:05
Φωτογραφία για Άδωνις: Συνεχίζει τους ελέγχους, απειλεί με μηνύσεις
Με μηνύσεις προειδοποίησε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε περίπτωση ανάλογης επίθεσης στο μέλλον, μετά το επεισόδιο που συνέβη το πρωί της Παρασκευής έξω από... το Αττικό Νοσοκομείο, όπου δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στο Αττικό Νοσοκομείο στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, οι συγκεντρωμένοι έκαναν κλοιό γύρω του και κάποιος απο το πλήθος του έριξε μπούνια στο πρόσωπο.Αμέσως επενέβη η προσωπική του φρουρά και τα ΜΑΤ.

Όπως είπε ο υπουργός το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, "του μετέφεραν ότι"επρόκειτο για μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς".

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι θα επισκέπτεται όσα περισσότερα νοσοκομεία μπορεί, με στόχο να λύσει τα προβλήματα και υπογράμμισε ότι το σχέδιο για την Υγεία δεν περιλαμβάνει απολύσεις.

Πυρά ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ εκδίδοντας ανακοίνωση για την άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταδικάσει την επίθεση σε βάρος του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Στην ανακοίνωση σημειώνεται:


«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει, ακόμη και τώρα, να πράξει το αυτονόητο: Να καταδικάσει τις εμφυλιοπολεμικές κραυγές, τις ακρότητες και τις βιαιότητες σε βάρος πολιτικών προσώπων.

Επιχειρεί, ταυτόχρονα, με δηλώσεις βουλευτών του να δικαιολογήσει την άσκηση βίας.

Τί άλλο θα κάνει για να πείσει και τον τελευταίο πολίτη ότι εκφράζει το ένα από τα δύο άκρα;».
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ