2013-07-20 13:30:03
Φωτογραφία για Αυτή μπορεί να είναι η επόμενη λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν
Περισσότερες από 100 προτάσεις υποβλήθηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν η Marussia Motors και η ρώσικη ιστοσελίδα Cardesign ζήτησαν από τους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν την επόμενη προεδρική λιμουζίνα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Το σχέδιο που κέρδισε τον διαγωνισμό είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό (Pics)

Το όχημα που οραματίστηκαν ο Yaroslav Yakovlev και Bernd Weel ήταν αυτό που ανακηρύχθηκε νικητής. Το σχέδιο της νέας προεδρικής λιμουζίνας δημιουργήθηκε από τους δύο κατά τη διάρκεια τριών εβδομάδων, και το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Το όχημα διαθέτει ένα μακρύ καπό και ένα επιβλητικό μπροστινό άκρο με την τεράστια εμπρός μάσκα και το σήμα να είναι εμπνευσμένα από την Rolls Royce.

Στο πίσω μέρος, η σχεδίαση είναι πιο πρωτότυπη, με εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα και διπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν το concept ZIL θα τεθεί σε παραγωγή. Όμως, αν τελικώς εξασφαλίσει το πράσινο φως έχει μια μεγάλη ευκαιρία να γίνει ίσως η πιο εντυπωσιακή προεδρική λιμουζίνα που υπάρχει στον πλανήτη.

Ας περιμένουμε λοιπόν, να δούμε αν θα πάρει την έγκριση του Βλαντιμίρ Πούτιν.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ