2013-07-21 09:51:14
Φωτογραφία για Νεκρός ο Μαριάν Κόλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου Αλβανού δραπέτη. Τραυματίας άνδρας των ΕΚΑΜ
Νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε τα ξημερώματα σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συμπλοκή που έγινε έξω από το χωριό Βροσίνα, στα σύνορα των νομών Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας, στη συμβολή του ποταμού Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο ο Μαριάν Κόλα (φωτό), ένας από τους αλβανούς δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων.

Στο σημείο αυτό είχαν χαθεί τα ίχνη των δύο καταζητούμενων δραπετών πριν από 15 ημέρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν οπλισμένοι και τους αντιμετώπισαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ, οι οποίοι παρέμεναν στην περιοχή καθώς υπήρχε η βεβαιότητα ότι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες δεν είχαν κατορθώσει να περάσουν τον ποταμό Καλαμά και να διαφύγουν στην πατρίδα τους.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε σοβαρά (φέρει διαμπερές τραύμα στην κνήμη) ένας αστυνομικός των ΕΚΑΜ.

Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό αι τη σύλληψη του Αλβανού δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος φέρεται να ήταν μαζί με τον Μαριάν Κόλα.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/238206/nekros-o-kola-sti-subloki-me-tous-alvanous-drapetes-stin-ipeiro-/#ixzz2Zf0MRLdp

Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ