2013-07-21 14:43:04
Φωτογραφία για Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Αστυνομικό της ΕΚΑΜ
«Βαρύς τραυματισμός από πυροβόλο όπλο στην περιοχή του δεξιού γόνατος με πύλη εισόδου την πρόσθια έσω επιφάνεια άνω τριτημορίου της κνήμης και πύλη εξόδου την πρόσθια έξω επιφάνεια έξω μηριαίου κονδύλου. Η διέλευση προκάλεσε... συντριπτικό κάταγμα δεξιού μηριαίου, χωρίς νευροαγγειακές βλάβες.

Έγινε χειρουργικός καθαρισμός και το κάταγμα σταθεροποιήθηκε, με εξωτερική οστεοσύνθεση. Ο ασθενής χειρουργήθηκε από τους ιατρούς της Ορθοπεδικής Κλινικής κ.κ. Στύλο, Σώρο και Αλεξίου.

Εξήλθε από το χειρουργείο και θα παραμείνει νοσηλευόμενος στην Ορθοπεδική Κλινική για τη μετεγχειρητική του παρακολούθηση». Αυτό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν, μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης στον 26χρονο αστυνομικό των ΕΚΑΜ όπως δόθηκε στα μέσα ενημέρωσης από τον διοικητή του Νοσοκομείου Φώτη Βάββα.

Ο κ. Βάββας εξήρε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου με το ανταποκρίθηκαν στο έκτακτο περιστατικό ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια του υφυπουργού Υγείας Αντώνη Μπέζα και του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Νικόλαου Δένδια, ο οποίος επικοινώνησε μαζί τους.


Οι δικοί του άνθρωποι

Το μεσημέρι έφτασαν από τη Λάρισα ο πατέρας του 26χρονου αστυνομικού και οι συγγενείς του, ενώ τον επισκέφθηκαν ακόμη, ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φ. Φίλιος και ο οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΑΣΥ Γ. Παπατσίμπας, που τόνισε, ότι οι πολίτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και αγωνιούμε για την πορεία της υγείας του. Να εκφράσουμε ακόμη τα συγχαρητήριά μας στους συναδέλφους που μετά από 16 εξοντωτικές ημέρες προσπάθειας εντοπισμού των δραστών, έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα. Οι πολίτες θα πρέπει να νιώθουν ασφαλείς.

Η Αστυνομία εγγυάται το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες», τόνισε ο κ. Παπατσίμπας.

epiruspost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ