2013-07-21 22:36:07
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ - 3 ΒΙΝΤΕΟ: Φιέστα στην Τούμπα, ενοχλημένος ο Στέφενς
Περισσότεροι από 3000 φίλαθλοι βρέθηκαν στην Τούμπα και παρακολούθησαν την ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Χουμπ Στέφενς, πάντως, ήταν ενοχλημένος από τη συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών του. Τι είπε για την κλήρωση με τη Μέταλιστ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Περισσότεροι από 3000 φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα και παρακολούθησαν από κοντά την ανοιχτή προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά. Οπως ήταν λογικό, το κλίμα ήταν... εορταστικό με τα συνθήματα και τα καπνογόνα να δίνουν και να παίρνουν.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και δη οι νέοι που δεν είχαν προπονηθεί μπροστά στον κόσμο, έμειναν εντυπωσιασμένοι με την παρουσία και την ατμόσφαιρα και στα πηγαδάκια δεν έλειψε η αναφορά για τους επίσημους αγώνες και την ανυπομονησία να ζήσουν και εκεί την "καυτή" Τούμπα.

Ο Χουμπ Στέφενς, πάντως, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της προπόνησης δεν έκρυψε την ενόχλησή του από τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προφανώς ήθελαν να κάνουν το... κάτι παραπάνω λόγω της παρουσίας των φιλάθλων.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφενς μετά την ανοιχτή προπόνηση:

Για τη Μέταλιστ: " Παρακολουθώ τη Μέταλιστ και είναι πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει γρήγορο και καλό ποδόσφαιρο. Δε νομίζω ότι είναι καλή κλήρωση για εμάς, αλλά ούτε και αυτοί είναι ήσυχοι που κληρώθηκαν με εμάς".

Για το γεγονός ότι η Μέταλιστ έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της:" Σίγουρα είναι καλό ότι έχουν επίσημα παιχνίδια πόδια τους, αφού έχει αρχίσει το ουκρανικό πρωτάθλημα. Είναι κρίμα για εμάς που δεν έχουμε επίσημα παιχνίδια και αρχίζουμε αργά. Ξέραμε πότε είναι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αγωνιστούμε με αυτά τα δεδομένα".

Για την επαναφορά της Φενέρ στην κλήρωση και την υποβίβαση του ΠΑΟΚ στους αδύναμους: "Σίγουρα δε μου άρεσε αυτό που έγινε, αλλά, δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτήν την απόφαση. Πρέπει μόνο να την αποδεχτούμε".

Για το αν παιχνίδι με τη Νις είναι το τεστ για το ματς με τη Μέταλιστ: "Ναι είναι το τελευταίο τεστ. Ακόμα και σήμερα ήταν ένα τεστ. Είδα κάποιους να παίζουν για τον κόσμο και να κάνουν κόλπα, αλλά πρέπει να παίζουν για το αποτέλεσμα και τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορώ να το αποδεχτώ".

Για το αν γίνει κάποια μεταγραφή: "Έχουμε καλή ομάδα, υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και πορευόμαστε με αυτούς".

Για την ετοιμότητα του Νέσιντ: "Δεν είναι κακό δείγμα αυτό που έδειξε. Περιμένουμε τα τεστ που έκανε, αλλά από αυτό που είδα σήμερα νομίζω ότι είναι έτοιμος, έχοντας κάνει προετοιμασία, αλλά έχει παίξει και παιχνίδια".

Για το αν έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να δει την ομάδα, αφού με τη Μέταλιστ είναι χωρίς θεατές: "Αυτό είναι ένα πράγμα που το κάνουμε και για τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο. Βλέποντας κάποιους παίκτες να παίζουν μόνο για τον κόσμο και δεν είναι δυνατό να δέχομαι τέτοιες ενέργειες. Πιστεύω ότι με το πέρασμα του χρόνου να εφαρμόσουν αυτό που θέλω".

Για το αν του αρέσει η Θεσσαλονίκη: "Μου αρέσει, αλλά ήρθαμε για δουλειά και να έχουμε αποτελέσματα. Είναι η πρώτη προπόνηση μετά την προετοιμασία. Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να ξέφυγαν λίγο, αλλά θα επανέλθουν από αύριο".
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ