2013-07-27 03:59:35
Φωτογραφία για Επτά νεκροί και 35 τραυματίες στην Αίγυπτο
Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στις πόλεις της Αιγύπτου με χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν υπέρ του ανατραπέντος προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι και τον... τραγικό απολογισμό των θυμάτων να ανέρχεται στους επτά νεκρούς.

Στο σημείο έχουν καταφτάσει ασθενοφόρα καθώς σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, 35 είναι μέχρι στιγμής οι τραυματίες που δέχονται τις πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μοχάμεντ Ιμπραχίμ, αναφέροντας ότι οι διαδηλωτές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Κάιρο θα απομακρυνθούν με συνοπτικές και νόμιμες διαδικασίες.

Ο Ιμπραχίμ είπε ότι θα εξεταστούν οι καταγγελίες από τους κατοίκους των περιοχών και σύντομα οι διαμαρτυρίες θα λάβουν τέλος. Οι υποστηρικτές του Μόρσι πραγματοποιούν ολονύκτιες διαμαρτυρίες επί ένα συνεχή μήνα, απαιτώντας την επιστροφή του πρώην προέδρου.

Από την πλευρά της, η Μουσουλμανική Αδελφότητα διαμηνύει ότι οι διαμαρτυρόμενοι θα παραμείνουν στους δρόμους διαδηλώνοντας υπέρ της δημοκρατίας και του Μοχάμεντ Μόρσι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ