2013-07-29 19:37:29
Φωτογραφία για ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΕΙΝΑΙ SUPER ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ!
Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε και στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς απέκτησε τον Ρομπέρτο ο οποίος έπαιζε στη Σαραγόσα. Ο Ισπανός γκολκίπερ αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Θρύλος τον έκανε δικό του με τη μορφή δανεισμού.

Ο αριστερός μπακ της Σαραγόσα Ιβάν Ομπράντοβιτς γνωρίζει πολύ καλά τον νυν γκολκίπερ των Πειραιωτών, καθώς ήταν συμπαίκτες για τρία χρόνια. Μιλώντας στον «Γαύρο», ο Σέρβος τόνισε ότι ο Ρομπέρτο θα κάνει σπουδαία πράγματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δήλωσε βέβαιος ότι θα ενθουσιαστούν όλοι με τις ικανότητές του.

Επίσης, ανέφερε ότι το Champions League θα αποτελέσει τεράστια πρόκληση για τον ίδιο, ενώ επισήμανε ότι βελτιώνεται συνεχώς και ποτέ δεν μένει στάσιμος. Παράλληλα, στάθηκε στα θετικά του στοιχεία αλλά και σ’ αυτά που πρέπει να βελτιώσει!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ρομπέρτο για έναν χρόνο και επειδή τον γνωρίζεις καλά, θα ήθελα ένα πρώτο σχόλιο ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι τρομερή μεταγραφή πραγματικά. Οταν το έμαθα εντυπωσιάστηκα. Ο Ρομπέρτο είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και να είστε σίγουροι γι’ αυτό... Εχει ικανότητες και πάντα δουλεύει σκληρά. Δεν του αρέσει να μένει στάσιμος.


Ε: Στη Σαραγόσα είχε θέση βασικού… Ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του;

Α: Την περασμένη αγωνιστική περίοδο μας βοήθησε πάρα πολύ. Ηταν κλειδί για εμάς και μας έδωσε πολλούς βαθμούς με τις επεμβάσεις του. Ηταν σημαντικός και το ξέραμε όλοι αυτό στην ομάδα. Τελικά, όμως, για εμάς δεν πήγαν και τόσο καλά τα πράγματα.

Ε: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Το στιλ του;

Α: Είναι τερματοφύλακας ο οποίος προσφέρει ηρεμία στο παιχνίδι και έχει συγκέντρωση. Δεν είναι παρορμητικός και ξέρει τι κάνει. Επειδή είναι ψηλός, βγαίνει συχνά στις στημένες φάσεις και τις καθαρίζει και προσπαθεί να βγάλει γρήγορα την ομάδα μπροστά όταν το κάνει αυτό.

Ε: Τα πλεονεκτήματά του;

Α: Σίγουρα το ψηλό παιχνίδι. Και σ’ αυτό τον βοηθάει πολύ το ύψος του. Καθαρίζει όλες τις μπαλιές των αντιπάλων. Επίσης είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση γιατί δουλεύει συνεχώς. Δεν κάθεται και δεν επαναπαύεται. Αλλά γενικά είναι καλός τερματοφύλακας.

Ε: Σε ποια σημεία υστερεί;

Α: Πριν πάει στην Μπενφίκα (σ.σ. 2010), ο Ρομπέρτο ήθελε αρκετή δουλειά με την μπάλα στα πόδια. Οταν την έπαιρνε από τους αμυντικούς δεν είχε σωστές επιλογές και φαινόταν να αγχώνεται. Δεν έβρισκε τους συμπαίκτες του. Ωστόσο στην Μπενφίκα το έφτιαξε αυτό. Είχε έρθει μετά ξανά στη Σαραγόσα και το είχε βελτιώσει. Τώρα είναι καλός σ’ αυτό... Εχει καλή πάσα και γέμισμα.

Ε: Θα έχει την ευκαιρία να παίξει και στο Champions League. Σίγουρα είναι κίνητρο για να μείνει σε εγρήγορση Α: Του άξιζε αυτού του παιδιού αυτή η διοργάνωση. Είναι καλός αθλητής και μπορεί να τα καταφέρει. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεχωρίσει, όπως σε εμάς. Εγώ τον βάζω στους τοπ γκολκίπερ της Ισπανίας. Θεωρώ ότι έπρεπε να παίζει και στην Εθνική, αλλά είναι άτυχος γιατί έχει καλό και υψηλό ανταγωνισμό. Ισως. Να δουλέψει και θα πάει μπροστά… Για τερματοφύλακας είναι σε καλή ηλικία τώρα!

Ε: Σαν άνθρωπος πώς είναι;

Α: Είναι ήρεμος. Δεν ακούγεται πολύ και δεν δημιουργεί προβλήματα. Είναι χαμηλών τόνων και πάντα είναι στο πλευρό των συμπαικτών του. Ο,τι του ζητήσεις είναι εκεί, στο πλάι σου και είναι εξαιρετικό παιδί... Του εύχομαι τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα λατρευτεί από τον Ολυμπιακό. Είναι σούπερ τερματοφύλακας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Vintage εμφάνιση για την Taylor Swift
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Vintage εμφάνιση για την Taylor Swift
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ