2013-07-29 23:50:10
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΣΤΟ... «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
Και ο Παναθηναϊκός μπήκε στη διεκδίκηση του Γιάννη Παπαπέτρου, του 19χρόνου σούτινγκ γκαρντ, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα στην Εσθονία!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με την πλευρά του 19χρόνου γκαρντ, ο οποίος είναι γιος του Αργύρη Παπαπέτρου, που αγωνίστηκε για μια δεκαετία στον Παναθηναϊκό, από το 1984 έως το 1994, και εκδήλωσαν το έντονο ενδιαφέρον τους για συνεργασία! Ο Παπαπέτρου βρίσκεται από 16 χρονών στις ΗΠΑ, τελείωσε εκεί το σχολείο, και την περασμένη σεζόν ήταν πρωτοετής στο πανεπιστήμιο του Τέξας.

Στο Ευρωπαϊκό Νέων του Ταλίν εντυπωσίασε με τις αγωνιστικές ικανότητες και την ωριμότητα του και μπήκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης συνεχίζουν την προσπάθεια να τον πείσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα και τώρα στην... εξίσωση μπήκε και ο «αιώνιος αντίπαλος», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Παπαπέτρου, που έφυγε σήμερα για διακοπές σε κυκλαδίτικο νησί, δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του και στις συνεντεύξεις, τις οποίες έχει δώσει μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής Νέων από το Ταλίν, έχει δηλώσει ότι προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει στις ΗΠΑ και στο Τέξας, χωρίς, όμως, να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ