2013-07-30 06:07:20
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε Σισοκό η Σεντ Ετιέν
Παίκτης της Σεντ Ετιέν είναι και τυπικά ο Ιμπραΐμ Σισοκό, με τους «στεφανουά» να ανακοινώνουν και επίσημα τον μονοετή δανεισμό του από τη Βόλφσμπουργκ. Τόσο ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, όσο και ο προπονητής, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος επέλεξε να φορά το νούμερο «2». Εκτός από τον Σισοκό, η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε και την απόκτηση του Φρανκ Ταμπανού, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουλούζ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Σεντ Ετιέν, που είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες, όπως έχω και εγώ. Ήδη έχω διαπιστώσει ωραία πράγματα εδώ. Είναι σαν οικογένεια και νιώθω πολύ άνετα. Παραδόξως, αυτή είναι η πρώτη γαλλόφωνη ομάδα της καριέρας μου. Στόχος μου είναι να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής, στη Ligue 1 που είναι ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω θέση στην ομάδα. Όταν ήμουν μικρός, στο Αμπιτζάν, ο καλύτερός μου φίλος ήταν Σεντ Ετιέν. Πρόκειται για μία δημοφιλή ομάδα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιμπραΐμ Σισοκό ως παίκτης της Σεντ Ετιέν.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σεντ Ετιέν, Ρολάν Ρομεγιέ, είπε: «Ο Ιμπραΐμ είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με τρομερή τεχνική και αυτό το έδειξε πέρυσι στον Παναθηναϊκό. Έχει υψηλό κίνητρο, εκφράζοντας την επιθυμία να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ελπίζω, με τη Σεντ Ετιέν να κάνει το επόμενο βήμα. Ωστόσο, προτεραιότητα για την ομάδα μας είναι η βελτίωση των νέων παικτών».

Τέλος, μίλησε για τον πρώην εξτρέμ του Παναθηναϊκού, μίλησε και ο προπονητής, Κριστόφ Γκατιέ: «Ανακάλυψα τις ικανότητες του Ιμπραΐμ, παρακολουθώντας πολλές κασέτες. Πέρυσι, είχε μία γεμάτη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Είναι πολύ γρήγορος και μπορεί να συνεργαστεί με τους άλλους παίκτες. Αυτό που περιμένω περισσότερο, είναι να σκοράρει. Μιλάει γαλλικά και γνωρίζει τον Αλέν-Μαν Γκραντέλ, γι’ αυτό πιστεύω πως θα προσαρμοστεί εύκολα στην ομάδα».
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάτοικος Χανίων ο Παγώνης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάτοικος Χανίων ο Παγώνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ