2013-07-30 11:27:02
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ... ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Την πρόθεσή του να κερδίσει μέσω της παρουσίας του στον Ολυμπιακό την επιστροφή του αλλά και τη θέση του στην Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Ρομπέρτο μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, ωστόσο δεν έκρυψε πως απώτερος στόχος του είναι μετά από μία καλή σεζόν στην Ελλάδα να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και ανήκει.

«Πρόθεσή μου είναι να παίξω φέτος στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν να επιστρέψω στην Ατλέτικο. Στόχος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα φέτος και να πάρουμε τίτλους στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League», είπε ο Ισπανός γκολκίπερ.

«Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, βρίσκομαι λίγες μέρες στην ομάδα αλλά το κλίμα είναι πολύ καλό. Πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής και σε αυτό βοηθά πως υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, έχει καταπληκτική οργάνωση και άριστες υποδομές, διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, ξένους αλλά και Έλληνες διεθνείς», ανέφερε στους συμπατριώτες του.

Τέλος, αναφορικά με τα σενάρια περί επιστροφής στην Μπενφίκα είπε: «Από τη στιγμή που έφυγα από την Μπενφίκα υπήρχαν σενάρια επιστροφής μου. Ο σύλλογος μού είχε συμπεριφερθεί άψογα, αλλά δεν υπήρχε κάτι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ