2013-07-30 21:05:03
Φωτογραφία για «Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει, ωριμάζει, μεγαλώνει»
Στην σταδιακή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας την Τρίτη στον ραδιοσταθμό Alpha 9,89. «Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει, ωριμάζει, μεγαλώνει, ακριβώς γιατί... παίρνει αποστάσεις από το παρελθόν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έταζαν λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά και έκαναν τα εντελώς ανάποδα μετεκλογικά» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ορισμένα ΜΜΕ που δεν είναι ιδιαιτέρως φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν σε όσα είπα να βρουν μια διαφοροποίηση από τη συλλογική γραμμή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παπαδημούλης παρέπεμψε στα όσα είπε στις αρχές Ιουλίου ο Αλέξης Τσίπρας στη Δραπετσώνα και παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της φτώχειας και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.

« Ο στόχος μας είναι να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο των Μνημονίων και ν’ αρχίσουμε βήμα-βήμα και με τον ταχύτερο δυνατό ρυθμό να υλοποιούμε την προσπάθεια μείωσης της ανεργίας, ανάπτυξης, διόρθωσης αδικιών, στήριξης του μισθού και της σύνταξης, πάντα με γνώμονα τους πιο αδύνατους. Επί λέξει, τα ίδια είπε και ο Αλ.Τσίπρας, στις αρχές Ιουλίου, κι αυτή είναι η συλλογική μας θέση.


« Ποτέ δεν υποσχεθήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και οι μισθοί, οι συντάξεις, οι κοινωνικές παροχές θα βρεθούν εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Είμαστε αριστεροί, όχι δημαγωγοί και τσαρλατάνοι».

Ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι τα ίδια ισχύουν και στο θέμα του Δημοσίου. Αν απολυθούν κάποιοι επίορκοι για παράδειγμα, η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν.

«Σε ό,τι αφορά τα χιλιάδες ρουσφέτια προσλήψεων στο Δημόσιο του κ. Σαμαρά ή της οικογένειας Μητσοτάκη, αν αυτά μπορούσαν να ελεγχθούν, τότε θα είχαμε λύσει το πρόβλημα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο επικεφαλής του αρμόδιου υπουργείου και ο κ. Σαμαράς ο πρωθυπουργός. Αν οι ίδιοι μας είχαν απαλλάξει από τα ρουσφέτια τους, δεν θα την “πλήρωναν” οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί.»
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ