2013-07-31 11:59:12
Φωτογραφία για Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Μεσσηνιακό ο Οφορίκουε!
Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, που έφερε για πρώτη φορά τον Οφορίκουε στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να κλείσει ξανά τον 33άχρονο άσο αυτή τη φορά για λογαριασμό του Μεσσηνιακού!

Το 1995 ο Σταύρος Παπαδόπουλος, που οι φήμες λένε πως κάποτε "έκοψε" τον Ρονάλντο για λογαριασμό του Αντεμάρ (μέγιστου σκόρερ στις μικρές κατηγορίες), έφερε στην Ελλάδα το μαύρο διαμάντι που ακούει στο όνομα Πίτερ Οφορίκουε.

Ο 15άχρονος επιθετικός γρήγορα ξεχώρισε και δυο χρόνια αργότερα (σε ηλικία 17 ετών) ανάγκασε τον Σωκράτη Κόκκαλη να δαπανήσει ένα 1 δις δραχμές (περίπου 2.8 εκ. ευρώ) για να τον φέρει στον Ολυμπιακό.

Ο Πίπης (όπως τον ονομάσαμε αργότερα) ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην καριέρα του, αφού σκόραρε σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ σε ηλικία 17 ετών και 195 ημερών, με αποτέλεσμα να γίνει (κρατώντας για αρκετό καιρό αυτό το ρεκόρ) ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των ομίλων! 

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο ίδιος και όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Back to the future

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Καλαμάτα, για λογαριασμό του Μεσσηνιακού αυτή τη φορά, και με δεδομένη τη συμμετοχή της ομάδας του στην νέα Γ Εθνική, θέλει να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού!

Αυτό θα είναι με τον Πίτερ Οφφορίκουε, που στα 33 πλέον ψάχνει το restart στην καριέρα του. Τα τελευταία χρόνια ο "Πίπης" αγωνιζόταν σε ομάδες της πατρίδας του, δίχως ιδιαίτερες επιτυχίες.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ