2013-08-01 10:12:19
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ - Ο Βενιζέλος ανάμεσα σε αντάρτες ...!!!
Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου

Μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος προσπάθησε να ισορροπήσει χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Έτσι, όταν τον ενημέρωσαν ότι η ατίθαση βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε «παρούσα» στην ψηφοφορία για την τροπολογία που αφορούσε την αποκρατικοποίηση της ΕΥΔΑΠ σχεδόν δεν έδωσε σημασία.

Άλλωστε, η πρόσφατη... απαλλαγή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Πάρι Κουκουλόπουλου μετά την καταψήφιση του άρθρου για την δημοτική αστυνομία δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαγραφή της βουλευτού.

Τα πράγματα όμως σοβάρεψαν όταν δόθηκε στην δημοσιότητα η δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη με προσωπική αναφορά στον πρωθυπουργό τον οποίο και κατηγορούσε για ξεπούλημα της χώρας προκειμένου να χτίσει το succes story.

O κ. Βενιζέλος έγινε έξαλλος θεωρώντας ότι η προκλητική δήλωση Τζάκρη ενδεχομένως να δημιουργούσε προβλήματα στην κυβερνητική σταθερότητα καθώς οι καταγγελίες εις βάρος του πρωθυπουργού ήταν βαρύτατες.


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Ρήγα από την κοινοβουλευτική ομάδα και με τον Γιάννη Δριβελέγκα και τούς ζήτησε να... συμμαζέψουν την Τζάκρη λέγοντας πως εάν δεν διορθώσει την δήλωση, θα αναγκαστεί να την διαγράψει.

Η βουλευτής Πέλλας έκανε πράγματι μία "διορθωτική" δήλωση στην οποία χωρίς να ανακαλέσει τους λόγους της καταψήφισης της τροπολογίας απλώς παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόσωπο του πρωθυπουργού αυτήν την φορά. Η Χαριλάου Τρικούπη ήθελε δεν ήθελε αναγκάστηκε να κάνει αποδεκτή την νεώτερη δήλωση της Τζάκρη για να κλείσει το θέμα και να μην δημιουργηθεί ένταση με το Μαξίμου.

Επίσης, το Μαξίμου από την πλευρά του έδειξε να αποδέχεται την  διασκευασμένη δήλωση της βουλευτού αφού πια δεν αναφερόταν το όνομα του Αντώνη Σαμαρά.

Αργά το βράδυ νέους πονοκεφάλους προκάλεσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος λέγοντας από το βήμα της Βουλής σε άσχετο θέμα: "Να καταλάβουν ξεκάθαρα οι τεχνοκράτες πως πλειστηριασμοί από την υπάρχουσα βουλή δεν πρόκειται να γίνουν δεκτοί".

Συγκεκριμένα άφησε αιχμές για υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες μιλώντας στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα.

Ο κ. Κουκουλόπουλος έκανε λόγο για κυβερνητικές αστοχίες που βαραίνουν το πολιτικό κλίμα και πρόσθεσε:

«Η κινητικότητα θυμίζει έντονα το παιχνίδι ραντεβού στα τυφλά. Μόνο που αντί να υπάρχει κάτι ευχάριστο πίσω από το παραβάν βρίσκεται το απολυτήριο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια, φωτογραφίζοντας τον γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο, για την πρόσφατη δήλωσή του ότι «εάν δεν ψηφιστεί το πολινομοσχέδιο πάμε σε εκλογές» έκανε λόγο για «απαράδεκτους λεονταρισμούς».

«Το πολιτικό κλίμα βαραίνει και από «απαράδεκτους λεονταρισμούς» που μιλάνε για εκλογές και που εκπορεύονται από πολιτικά πρόσωπα», τα οποία όπως είπε, «ο θεσμικός τους ρόλος θα έπρεπε τουλάχιστον να τα περιορίσει».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, και έκανε λόγο για «ξεκούραστους τεχνοκράτες» τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να κατανοήσουν οι ξεκούραστοι τεχνοκράτες ότι κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα γίνει αποδεκτός από αυτή την Βουλή».

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/259214/o-eksallos-benizelos-den-mporei-na-diagrapsei-oyte-thn-tzakrh#ixzz2ahP0Qbeo
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ