2013-08-01 10:40:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Αρκετές είναι οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Μιγκέλ Τόρες, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Το προσεχές Σάββατο είναι το πρώτο σοβαρό τεστ για τον Ολυμπιακό, με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, όπου ο Μίτσελ θα φανερώσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που προσανατολίζεται να βασιστεί την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, μετά το παιχνίδι με τους «κόκκινους» οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να προχωρήσουν στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις τους.

Στην Ισπανία πάντως πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν καταθέσει πρόταση στην Χετάφε για την απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και στα φιλικά ματς έχουν φανερωθεί τα προβλήματα που υπάρχουν στην άμυνα των ερυθρόλευκων.

Για αυτό ίσως κρίνεται χρήσιμη η συγκεκριμένη προσθήκη. Με τον Ισπανό αμυντικό έχει συνεργαστεί ο Μίτσελ πριν από μερικά χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.


Σύμφωνα τώρα με τα Ισπαικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές με τη Χετάφε για να μπορέσει να πάρει τον 27χρονο παίκτη και μάλιστα, κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπικός επί του θέματος, αλλά η εφημερίδα «Vavel» υποστηρίζει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει από τον ισπανικό σύλλογο να παραχωρήσει με ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο τον ποδοσφαιριστή, αφού την επόμενη σεζόν λήγει το συμβόλαιό του και είναι γνωστό πως δεν προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Χετάφε αναμένεται να απαντήσει θετικά στην προσφορά των ερυθρόλευκων. Όσον αφορά το κασέ του Μιγκέλ Τόρες, αυτό ανέρχεται στα 600.000 ευρώ ετησίως, και κατατάσσεται στους πέντε καλύτερα αμειβόμενους παίκτες της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ