2013-08-01 14:31:09
Φωτογραφία για Όλοι οι κίνδυνοι που κρύβουν oι ερωτικές περιπτύξεις στο νερό
Ακούγεται δελεαστικό, έχεις δει άπειρες ερωτικές σκηνές να εκτυλίσσονται σε ερημικές παραλίες, πισίνες, ακόμα και στο ντους και σκέφτεσαι «γιατί όχι». Είναι όμως το σεξ ασφαλές στο υγρό στοιχείο;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Η θάλασσα, η λίμνες, οι πισίνες και τα ποτάμια, όλα περιέχουν βακτήρια, τα οποία με την ερωτική πράξη μπορεί να μπουν στον κόλπο. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να πάθεις κάποια λοίμωξη, που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη κι ειδικά μέσα στο καλοκαίρι. Από την άλλη, το νερό της πισίνας περιέχει χημικά τα οποία μπορεί να ενοχλήσουν τα γεννητικά σου όργανα.

Δεν είναι όμως οι κίνδυνοι για την υγεία σου που πρέπει να σκεφτείς. Από τη στιγμή που η λίπανση είναι το κλειδί στο σεξ, υ ύπαρξη του νερού δεν θα βοηθήσει καθόλου την περιοχή εκεί κάτω. Το νερό διαλύει τη φυσική υγρασία, με αποτέλεσμα το σεξ να μετατραπεί σε άβολη τριβή και να μη διαρκέσει πολύ. Το χειρότερο όμως είναι ότι η τριβή μπορεί να προκαλέσει σκίσιμο στο προφυλακτικό και μετά να τρέχεις και να μην φτάνεις.

Αν σκέφτεσαι να μεταφερθείς από τις ειδυλλιακές παραλίες στην ντουζιέρα σου, δυστυχώς θα αντιμετωπίσεις κι εκεί το ίδιο πρόβλημα, όσον αφορά τη λίπανση. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να απολαύσεις ένα ντους μαζί με τον φίλο σου και μετά να μεταφερθείτε σε ένα στεγνό μέρος για να μπείτε στο κυρίως θέμα!

Πηγή: joytv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ