2013-08-01 14:33:05
Φωτογραφία για Να τεθούν σε διαθεσιμότητα και οι πυροσβέστες, αναφέρει αναγνώστης
Την στιγμη που θετουν σε κινητικοτητα υπαλληλους μορφωμενους και αξια τοτοθετημενους οπως δασκάλους, εκπαιδευτικούς,δημοτικους αστυνομικους,3400 πρωην εποχικοι και νυν πενταετεις που μπηκανε απο το παραθυρο για ψηφοθηρικους λογους συνεχιζουνε να εργαζονται στην πυροσβεστικη.

Υπάλληλοι σε σωμα ασφαλειας που χρονια κρινοντουσαν ανικανοι σε τουλαχιστον 5-6 προκυρηξεις του πυροσβεστικου σωματος και χωρις να εχουνε εξεταστει σε αθλητικες,ιατρικες,ψυχοτεχνικες εξετασεις-χωρις να ειναι κατοχοι ολοι απολυτηριου λυκειου,με απολυτηριο στρατου αλλαγμενο σε Ι1,χωρις το προβλεπομενο υψος και χιλια δυο κριτηρια που ισχυουνε στα σωματα ασφαλειας.

Για ποια αξιολογηση του δημοσιου τομεα μιλατε;

Η ασφαλεια,η υγεια,η παιδεια του πολιτη πρεπει να στελεχωνεται απο αξια ατομα μεσα απο αξιοκρατικες εξετασεις και οχι μετα απο μια αποφαση για να εξυπηρετηθει το καθε κομμα.

Μέσα σε ενα βραδυ οι εποχικοι δασοπυροσβεστες που εργαζοντουσαν για 4-5 μηνες ξαφνικα με ενα τηλεφωνο και με συνοπτικες διαδικασιες χωρις κριτηρια και προυποθεσεις τους δωσατε μονιμη δουλεια ενω ανθρωποι με 4-5 χρονια σπουδες τους πετατε εξω την στιγμη που επιλεχθηκαν αξιοκρατικα.


Σε καμια χωρα του κοσμου,ουτε καν σε τριτες χωρες,υπαλληλοι του δημοσιου και ειδικα πυροσβεστες δεν προσλαμβανονται χωρις να περνανε τις εξετασεις που ισχυουν στον τομεα τους.

Οι πενταετεις δεν εχουνε οριο ηλικιας,εισηρθανε ανθρωποι 45-50-55 χρονων στην δημοσιο και διωχνεται ανθρωπους νεους 30-35 χρονων;

Υπάλληλοι χαμηλης ή μηδαμινης ικανοτητας προσφερουνε και χαμηλης ποιοτητας ασφαλεια σε σχεση με υπαλληλους που μπηκανε μεσω ασεπ και τωρα τους στελνετε στο σπιτι.

Αυτη ειναι μια απο τις πολλες πικρες αληθειες για τα ατομα που εργαζονται στο δημοσιο.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ