2013-08-01 18:04:04
Φωτογραφία για O σκοτεινός ρόλος της συζύγου του φερόμενου ως εγκέφαλου στην απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου
Πολύ σημαντικός ήταν ο ρόλος της συζύγου του φερόμενου ως εγκέφαλου στην απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου πριν από ένα περίπου χρόνο, όταν ο νεαρός έφυγε από το εξοχικό του στο Διακοπτό όπου είχε μεταβεί με τη μητέρα του.

Αυτό ισχυρίστηκε στη νέα του απολογία στην Ανακρίτρια, ένας από τους επτά προφυλακισθέντες για την υπόθεση.

Όπως είπε, η σύζυγος που βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, τον ενημέρωνε για τα τηλεφωνήματα που θα έκανε αλλά και για τις επαφές με τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» της υπόθεσης Πέτρο Μιχαλεάκο.

«Ο ρόλος της δεν περιοριζόταν μόνο σ’ αυτό. Γνώριζε τα πάντα γύρω από την υπόθεση», φέρεται να κατέθεσε. Οι υπόλοιποι φερόμενοι ως δράστες έξι κινήθηκαν στην ίδια γραμμή πλεύσης που είχαν από την αρχή χαράξει. «Δε ξέρουμε, δεν είδαμε, δεν ακούσαμε…»

Οι νέες απολογίες των επτά ολοκληρώθηκαν σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου. Σειρά τώρα έχει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και ο προσδιορισμός της δίκης.

Θυμίζουμε ότι οι απολογίες ελήφθησαν μετά τις νέες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού. Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν μετά το μακάβριο εύρημα του αίματος του Μάριο στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι απαγωγείς, αποκαλύψεις που έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ