2013-08-01 18:58:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Απειλεί με κατασχέσεις εκατοντάδες εμπόρους και επαγγελματίες ο ΟΑΕΕ – Τι αναφέρεται στα ειδοποιητήρια του Οργανισμού Ασφάλισης
Με κατασχέσεις απειλεί ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), όσους έμπορους χρωστάνε! Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες της Πάτρας έχουν λάβει τα σχετικά ειδοποιητήρια του Ασφαλιστικού Οργανισμού.

Πρόκειται κατά βάση για επαγγελματίες οι οποίοι, αναγκαστικά οφείλουν προς τον ΟΑΕΕ, αφού λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της μείωσης της αγοραστικής δυνατότητας των Πατρινών, αδυνατούν να καταβάλλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Τους χτυπημένους από την Μνημονιακή πολιτική εμπόρους, έρχεται να δώσει τη χαριστική βολή ο ΟΑΕΕ, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, μέσω του ειδοποιητηρίου, τους ενημερώνει πως εάν δεν προβούν άμεσα στη ρύθμιση των οφειλών τους, τότε θα προβεί σε «διαδικασίες αναγκαστικής είσπραξης», δηλαδή σε κατασχέσεις ακίνητης και κινητής περιουσίας.

Με δυο λόγια κινδυνεύουν να χάσουν το μαγαζί τους, τα εμπορεύματά τους, ακόμη και το σπίτι τους και να μείνουν στην κυριολεξία στο δρόμο, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω έμποροι και επαγγελματίες, αφού δεν έχουν ασφαλιστική ενημερότητα από τον ΟΑΕΕ, στερούνται και τη στοιχειώδη πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ