2013-08-01 22:22:54
Φωτογραφία για Οδύνη για το πολύνεκρο τροχαίο στην Άρτα - Πέντε νεκρούς έβγαλαν από τα συντρίμμια ανάμεσά τους έναν 13χρονο - 3 παιδάκια δίνουν μάχη για τη ζωή
Ανθρώπινος νους δεν μπορεί να χωρέσει αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο 140,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας-Αντιρρίου, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Άρτα από το πολύνεκρο τροχαίο μετά τη μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων και τον θανάσιμο τραυματισμό πέντε ατόμων.

Ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 40χρονο και επιβάτες έναν 84χρονο και μία 69χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 43χρονη γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν μία 31χρονη και τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 16, 15, 13 και 3 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σημείο όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα είναι μία ευθεία και μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως επιχειρήθηκε προσπέραση από το ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα την μετωπική σύγκρουση. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σημείο αν και ευθεία δεν έχει διαχωριστικό διάζωμα και θεωρείται από τους ντόπιους "καρμανιόλα".

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση δεν έμεινε σχεδόν τίποτα από τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν η 43χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, η 31χρονη συνοδηγός της και το 13χρονο παιδί που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Από το άλλο αυτοκίνητο, σκοτώθηκαν επί τόπου ο 84χρονος συνοδηγός και η 69χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.


Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και των νεκρών. Σοβαρότατα τραυματίστηκαν ο 40χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος και τα τρία παιδιά ηλικίας 3, 15 και 16 ετών που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και οι γιατροί εκεί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τους κρατήσουν στη ζωή, ενώ σύμφωνα με τοπικά site υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις και αργότερα το βράδυ θα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στο σημείο μετά τη σύγκρουση επικράτησε κυριολεκτικά πανικός, με αυτοκίνητα να σταματούν προκειμένου να βοηθήσουν, πέντε ασθενοφόρα να φτάνουν στο σημείο και πυροσβέστες να προσπαθούν με ειδικά εργαλεία να κόψουν τις στραπατσαρισμένες λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τα άτομα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Πηγή: Newsit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ