2013-08-02 06:40:04
Φωτογραφία για Επιστρέφει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο σβούρας
Ο γνωστός και ως "σβούρας", από το παρατσούκλι που του έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης... επιστρέφει στην ΠΑΕ αναλαμβάνοντας τη θέση του υπεύθυνου διοίκησης. Υπενθυμίζουμε πως ο Κωνσταντινίδης έχει υπηρετήσει για αρκετά χρόνια τον ΠΑΟΚ και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως τεχνικός διευθυντής.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος επιστρέφει στον Δικέφαλο με σκοπό να ενισχύσει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, από τη θέση του υπεύθυνου διοίκησης.

Δεδομένης της αύξησης των απαιτήσεων και του όγκου εργασιών κρίθηκε επιτακτική η ενίσχυση του τμήματος και αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο γεννημένος στη Φλώρινα τον Αύγουστο του 1975 γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια, καθώς υπηρέτησε και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ τόσο ως ποδοσφαιριστής (1998-2002 και 2005-2009) όσο και ως τεχνικός διευθυντής.

Το νέο πόστο που αναλαμβάνει τον βρίσκει πιο κοντά στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων καλείται να επιλαμβάνεται των οργανωτικών αναγκών της ομάδας, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, τους οποίους και θα εκπροσωπεί στα γραφεία και στους ιθύνοντες της ΠΑΕ έχοντας φιλτράρει και ιεραρχήσει τα αιτήματα και τις ανάγκες τους». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ