2013-08-02 10:38:55
Φωτογραφία για Nέο πιο σφοδρό κύμα καύσωνα προς τα μέσα του Αυγούστου;
Νέο πιο σφοδρό κύμα καύσωνα προβλέπουν τα προγνωστικά μας στοιχεία προς τα μέσα του Αυγούστου στη χώρα μας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κύμα καύσωνα, φαίνεται να φέρνει πιο υψηλές θερμοκρασίες από ότι έφερε το περασμένο κύμα καύσωνα, δηλαδή υπολογίζουμε να φέρει θερμοκρασίες άνω των 40oC, σε περισσότερες περιοχές.

Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία που αναλύσαμε, μετά τις 10 περίπου Αυγούστου, αρκετά θερμές αέριες μάζες, θα αρχίσουν να ανεβάζουν και πάλι αισθητά τη θερμοκρασία στη χώρα μας.

Προς τις 13-16 περίπου Αυγούστου προβλέπουμε πως το κύμα αυτό του καύσωνα θα χτυπήσει τη χώρα μας. Ήταν κάτι το οποίο σας είχαμε αναφέρει και πάλι πρώτοι , από τις αρχές Ιουλίου, όπως σας είχαμε αναφέρει επίσης και για το κύμα καύσωνα που θα επηρέαζε τη χώρα μας στα τέλη του Ιουλίου. Περιμέναμε 2 καύσωνες να χτυπήσουν τη χώρα μας, ένας στα τέλη Ιουλίου και ένας προς τα μέσα Αυγούστου.

Κάτι τέτοιο ως τώρα, δείχνει να επαληθεύεται, ωστόσο για να είμαστε πιο σίγουροι για το τι μέλλει γενέσθαι, θα αναλύουμε συνεχώς τα στοιχεία μας, έτσι ώστε να σας δίνουμε όσο πιο έγκυρη ενημέρωση γίνεται για το αν έρθει ο καύσωνας που φαίνεται ή όχι.

Πηγή: greek-weather.org
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ