2013-08-02 16:24:09
Φωτογραφία για Η Μόνικα Λεβίνσκι εκλιπαρεί τον Μπιλ Kλίντον: Δεν μπορείς να μου αρνηθείς, για αρχή θα βγάλω όλα μου τα ρούχα
Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που ο Μπιλ Κλίντον ερωτοτροπούσε με την Μόνικα Λεβίνσκι, μα η πέτρα του σκανδάλου στο μεγαλύτερο ίσως ροζ σάλο που έχει προκληθεί στην πολιτική, εξακολουθεί να προκαλεί.

Το περιοδικό Νational Enquirer φέρνει στο φως ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα της Μόνικα Λεβίνσκι, προς τον τότε πλανητάρχη και κάποιες επιστολές που αποκαλύπτουν τη λατρεία της γι' αυτόν, την επιμονή της να τον κατακτήσει.

«Αφού γνωρίζω ότι αύριο το βράδυ θα είσαι μόνος, έχω δύο προτάσεις για εσένα και καμία από αυτές δεν περιλαμβάνει το ενδεχόμενο να μη βρεθούμε. Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να το πάρεις απόφαση» ακούγεται να λέει η πρώην εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου.

«Μπορώ να τρυπώσω στα γρήγορα (στο γραφείο σου) και να μείνω μαζί σου 15-30 λεπτά. Εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ αυτό. Η άλλη μου πρόταση είναι να πάμε να δούμε καμιά ταινία και να πάρουμε φαγητό σε πακέτο... δεν μπορείς να μου αρνηθείς, επειδή είμαι πολύ χαριτωμένη και αξιολάτρευτη... Και επειδή δεν θα εργάζομαι για πολύ καιρό ακόμη εδώ. Για αρχή, θα μπορούσα να βγάλω όλα μου τα ρούχα...» επιμένει η Μόνικα.


Ουδείς γνωρίζει, βεβαίως, πως αντέδρασε ο Μπιλ Κλίντον σ' αυτή την πολιορκία.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ολα αυτά έγιναν εννιά μήνες μετά το τέλος της σχέσης τους, τον Νοέμβριο του 1997.

Το πολύτιμο υλικό είχε στα χέρια του ένας υπάλληλος καθαριότητας του Λευκού Οίκου. Φίλοι της Λεβίνσκι του είχαν ζητήσει να το καταστρέψει, κάτι που δεν έκανε βέβαια. Πρόσφατα πούλησε το ντοκουμέντο στο αμερικανικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ