2013-08-02 17:06:45
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Οι πιο καλοντυμένες του κόσμου, του Vanity Fair
Με αδημονία αναμένεται κάθε χρόνο η λίστα του Vanity Fair με τους πιο καλοντυμένους διάσημους του κόσμου Η αναμονή τελείωσε καθώς η ανακοίνωση έγινε και προς τέρψιν των Βρετανών, η αγαπημένη τους Δούκισα του Κέμπριτζ, Kate Middleton, περιλαμβάνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

 

Όμως δεν είναι μόνο αυτή από τους γαλαζοαίματους που κατακτούν μία θέση στην πολυπόθητη λίστα, στην οποία φιγουράρουν σε περίοπτες θέσεις η πριγκίπισσα Letizia της Ισπανίας αλλά και η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας.

 

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ηθοποιός Kerry Washington, που έγινε και εξώφυλλο του περιοδικού τον Αύγουστο, ενώ περιλαμβάνονται και οι Gisele Bundchen, Charlize Theron και Justin Timberlake, όπως και η Stella Tenant και η Victoria Beckham.

Και παρά τις αναμενόμενες παρουσίες, υπάρχουν και κάποιες που προκαλούν μεγάλη εντύπωση κι έκπληξη, όπως αυτή της Πρώτης Κυρίας της Κίνας, Peng Liyuan, η οποία είναι και διάσημη ερμηνεύτρια της χώρας της.


Για δεύτερη χρονιά αποκλείεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama, ενώ ο σύζυγός της έχει να εμφανιστεί στη λίστα από το 2009.

Επίσης, ηχηρές απουσίες είναι τόσο αυτή της συζύγου του Βρετανού πρωθυπουργού, Samantha Cameron όσο και κυρίως αυτή της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας και βετεράνου της λίστας - όπου έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές - Carla Bruni-Sarkozy.

Για πρώτη φορά στους πιο καλοντυμένους προστίθενται οι Beyonce, Dita von Teese και Keith Richards.

 

madata.gr

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Οι πιο καλοντυμένες του κόσμου, του Vanity Fair http://24wro.blogspot.com/2013/08/vanity-fair.html#ixzz2aow3T2Z8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ