2013-08-02 18:07:03
Φωτογραφία για Δεν έπεισαν το δικαστήριο για την αθωότητα των ...προθέσεων τους
Δεν έπεισαν το Δικαστήριο ότι είχαν τις αγνότερες προθέσεις η 38χρονη Ελληνίδα και ο 28χρονος φίλος της από τη Συρία που... συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικο παριστάνοντας τους ...παντρεμένους.

Το Αυτόφωρο Μονομελλές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδίκασε τη γυναίκα σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ, για την κατηγορία της απόπειρας διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.

Ο νεαρός καταδικάστηκε συνολικά σε 10 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 3.000 ευρώ, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Η ποινή και των δύο ανεστάλη για 3 χρόνια.

Να σημειωθεί ότι η γυναίκα στην απολογία της υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι τα έγγραφα του 28χρονου είναι πλαστά. Είπε ότι "ήρθαν κοντά" μέσω του διαδικτύου, γνωρίστηκαν από κοντά όταν αυτή επισκέφθηκε την Κρήτη για διακοπές και αποφάσισαν να φύγουν μαζί. Σε ερώτηση του Εισαγγελέα της έδρας γιατί υποστήριξε στον αστυνομικό έλεγχο στο αεροδρόμιο ότι ο νεαρός ήταν σύζυγός της απάντησε πως αυτό σκέφτηκε να πει εκείνη τη στιγμή Από την πλευρά του ο νεαρός υποστήριξε επίσης ότι δεν ήξερε η γυναίκα για τα πλαστά χαρτιά και ότι σκέφτηκε να τα προμηθευτεί για να φύγει μαζί της όταν τη γνώρισε από κοντά. Μάλιστα ο άνδρας που του τα έδωσε του υποσχέθηκε ότι θα ήταν τόσο καλοφτιαγμένο που δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα στον έλεγχο.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πύρινη κόλαση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πύρινη κόλαση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ